Teodorovici îl dă de gol pe Ciolacu. Cât de mare este armata de "postaci" pe care o plătește președintele interimar al PSD din bani publici


Teodorovici îl dă de gol pe Ciolacu. Cât de mare este armata de "postaci" pe care o plătește președintele interimar al PSD din bani publici

Rivalul lui Marcel Ciolacu pentru șefia PSD, Eugen Orlando Teodorovici, a făcut o dezvăluire în emisiunea lui "Coroiu" privind rețeaua de comunicatori a pesediștilor prin care se pun la punct fake news-urile pentru a fi propagate către public. Concret, Teodorovici a precizat că Ciolacu are 70 de așa-ziși comunicatori, în timp ce Dragnea ar fi avut doar 30. 

Teodorovici, potrivit ak24: "Dacă tu azi ca partid de opoziţie nu creşti în sondaje, atunci când să mai creşti? Uitaţi-vă la partea de comunicare. Ştiţi că Dragnea avea vreo 30 de oameni la partid, mi-a spus cineva tocmai ieri. Astăzi mi se pare că au vreo 70 la partid. Comunicatori sunt mult mai mulţi decât erau pe timpul lui Liviu Dragnea.

Dar uitaţi-vă ce se comunică. De ce nu creştem? De ce lumea nu preia ştirile, de ce nu pune întrebări liderilor din partid?".

Cei 70 de comunicatori (postaci) ai lui Ciolacu sunt plătiți din subvențiile acordate de stat partidului. Pesediștii au primit în lunile de stare de urgență și de alertă 42,8 milioane de lei, adica 8,92 milioane de euro.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.