Avocata urlătoare Șoșoacă continuă seria discursurilor iresponsabile și dezinformărilor: „Sute de oameni sunt băgați în spitale și omorâți acolo. Vin medici către mine și îmi spun vă dăm câte dovezi vreți numai opriți măcelul”


Avocata urlătoare Șoșoacă continuă seria discursurilor iresponsabile și dezinformărilor: „Sute de oameni sunt băgați în spitale și omorâți acolo. Vin medici către mine și îmi spun vă dăm câte dovezi vreți numai opriți măcelul”

„Trebuie înființat un parchet național pentru anchetarea tuturor vânzărilor proprietăților României pentru că Constituția spune clar: proprietatea publică este inalienabilă. Cum ai vândut-o tu dacă Constituția îți spune nu o vinde?! (…) Primul lucru pe care vreau să-l fac este să se abroge legea 136 per 2020, legea dictaturii medicale pentru care am urlat în iulie, în Piața Victoriei, nu votați acea lege pentru că ne veți distruge pă toți. Și ne-au distrus pă toți.... Am sute de telefoane prin care oamenii strigă după ajutor că sunt băgați în spitale și omorâți acolo. Ce se întâmplă nu știu. Vin medici către mine și imi spun doamnă, vă dăm câte dovezi vreți numai opriți măcelul. Ce se întâmplă în sistemul sanitar nu s-a mai întâmplat niciodată”, s-a răstit avocata Diana Șoșoacă, duminică seară, într-o parcare din Slatina, unde discursul său de „mulțumire” că a fost votată senator de Iași a fost ascultat de câteva zeci de persoane, majoritatea cu mască sanitară.   

Aleasă recent senatoare de Iași, controversata contestatară a pandemiei și „botniței” a venit, peste week-end, în Oltenia alături de mai mulți colegi de la AUR, pentru a mulțumi votanților, relativ puțini într-o regiune dominată de PSD. Ea crede însă că AUR nu ar fi reușit nici măcar 5%, cât a luat în Dolj, dacă „doamnei Olguța” nu i s-ar fi făcut frică să mai fure.  

„Doamnei Olguța i s-a cam făcut frică, așa că n-a furat atât de mult, a furat cât să ne lase 5%. Am primit acum un telefon și mi s-a spus încercați renumărarea voturilor, aveți peste 15%”, a mai zbierat Șoșacă. Avocata a intrat apoi într-un schimb de replici cu un susținător al PSD. Inițial, a încercat să-l alunge, dar apoi, realizând probabil că nu dă bine pe cameră mai ales în contextul negocierilor și legăturilor tot mai apropiate dintre AUR și PSD (vezi AICI), a virat-o brusc spre împăcare ajungând chiar să-I mulțumească votantului PSD:  „Du-te la PSD, du-te și votează PSD. E ok. Este dreptul lui să voteze cu cine dorește. E normal. Dacă suntem un popor normal, trebuie să știm că există un popor normal pentru fiecare partid. Ne respectăm toți, dar nu ne jignim, nu ne înjurăm. Bravo, felicitări, domnule. Chiar felicitări. Noi luptăm pentru toți românii”. 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.