Cel mai bun președinte al SUA, de la Reagan până azi: Moștenirea lui Trump va marca viitorul SUA


Cel mai bun președinte al SUA, de la Reagan până azi: Moștenirea lui Trump va marca viitorul SUA

A schimbat America. Chiar și cei mai crânceni detractori o recunosc. Însă, specializați în demolarea statuilor eroilor națiunii americane, socialiștii lui Sleepy Joe vor încerca să distrugă tot ce a construit Donald Trump. Se vor ciocni de opoziția poporului american. 

De ce scriu, acum, la început de an, despre ce a lăsat în urmă președintele Trump? Fiindcă sper ca prietenii de dreapta din România să nu uite și să învețe.

- A reformat sistemul fiscal, ceea ce a dus, înainte de pandemie, la cea mai mică rată a șomajului din ultimii 50 de ani și la o creștere economică fără precedent.

- A deschis ochii întregii lumi asupra pericolului Chinei comuniste. Uniunea Europeană a început să se confrunte deschis cu această putere neocolonială. România, sub presiunea SUA, a abandonat înțelegerile dubioase cu comuniștii chinezi, care erau la un pas să pună mâna pe energia nucleară și pe comunicațiile strategice. Agenții de influență ai Beijingului, Ponta și Firea, s-au ascuns, n-au mai avut curaj să-i facă, deschis, propagandă. 

- În timpul pandemiei, s-a bătut pentru ca economia să rămână deschisă. A mizat pe finanțarea masivă a vaccinurilor anti-covid, iar azi suntem în situația în care primele două vaccinuri aprobate, cele ale Pfizer și Moderna, sunt realizate de companii din SUA. 

- S-a confruntat cu oligopolul Facebook/ Twitter/ Google, controlate de cenzori socialiști, care vor să blocheze mesajele oamenilor de dreapta. Nu a reușit să ducă până la capăt această bătălie, dar nu ne vom opri...

- A redus birocrația care paraliza marile investiții în infrastructură, așa că state dinamice, precum Texas, au profitat și au demarat proiecte de o anvergură fără precedent. 

- A învins ISIS.

- Niciodată România nu a fost mai bine protejată ca acum, de trupe americane.

- A schimbat un ambasador “de carieră“ care plictisea românii cu mesajele sale pro-gay cu unul care s-a bătut deschis cu Ciuma Roșie, inclusiv în campania electorală. 

Aceasta este doar o mică parte din ceea ce a făcut acest președinte, am punctat elementele care aveau legătură, directă sau indirectă, cu România. 

Iar acum, când tragem linia, aș vrea să fie clar: președintele Trump n-a pierdut alegerile. A fost furat. S-a confruntat cu cea mai agresivă și mai mincinoasă campanie de propagandă – Partidul Democrat a beneficiat de donații uriașe, mai ales din partea BigTech – care i-a pus lui Trump în cârcă morții de pe urma pandemiei (“uitând“ că ea a venit din China comunistă...). Dar, chiar și în aceste condiții, actualul președinte ar fi fost reales dacă se juca cinstit. 

Repet: vor urma ani grei, în care socialiștii lui Sleepy Joe vor încerca să distrugă ce a construit Trump. Ne vom bate, nu-i vom lăsa. 

În schimb, România are – aparent...- un guvern de dreapta. Nu-i prea cred, dar cine știe? Președintele Trump a arătat clar ce are de făcut o guvernare de dreapta. Nu le spun celor de la București să ia cu copy-paste inițiativele sale, ci doar să se inspire din curajul și inițiativa celui mai bun președinte pe care l-a avut SUA de la Ronald Reagan până azi. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.