154 de ani de la nașterea Coroanei Regale Române. Majestatea Sa Regele Mihai I: ”Cea mai frumoasă coroană regală este încrederea și dragostea românilor, iar valoarea ei stă în propriile merite ale României”


154 de ani de la nașterea Coroanei Regale Române. Majestatea Sa Regele Mihai I: ”Cea mai frumoasă coroană regală este încrederea și dragostea românilor, iar valoarea ei stă în propriile merite ale României”

Cu prilejul împlinirii a 154 de ani de la nașterea Coroanei Regale Române, Mișcarea pentru Regat și Coroană transmite un mesaj fără echivoc clasei politice românești, într-un comunicat remis redacției: nu veți fi legitimi decât prin restaurarea monarhiei constituționale și prin decretarea zilei de 10 Mai ca Zi Națională.

Vă prezentăm comunicatul Mișcării pentru Regat și Coroană:

”Coroana regală nu este un simbol al trecutului, ci o reprezentare unică a independenţei, suveranităţii şi unităţii noastre. Coroana este o reflectare a Statului, în continuitatea lui istorică, şi a Naţiunii, în devenirea ei. Coroana a consolidat România prin loialitate, curaj, respect, seriozitate şi modestie. Cea mai frumoasă coroană regală este încrederea și dragostea românilor, iar valoarea ei stă în propriile merite ale României”. (Regele Mihai I al României)


La 154 de ani de la nașterea Coroanei Regale Române, cuvintele Regelui Mihai I al României sunt testamentul spiritual al ”Marelui Rege”, cum l-au numit reprezentanții Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și cei ai marilor cancelarii ale lumii. Regele, trecut prin pustietoarele vămi comuniste, încercat la greu în exilul de 50 de ani asumat cu răbdare și dragoste iertătoare, copleșit, în amurgul vieții, de noi suferințe și dureri, dar statornic mărturisitor al iubirii pentru România Eternă, ne-a îndemnat fără răgaz să ne iubim Patria și Neamul, să trăim în adevăr și credință.

Mișcarea pentru Regat și Coroană își dedică principala sa misiune împlinirii acestui testament, a ieșirii din nefasta paranteză de 73 de ani, a refacerii statalității moderne, cu puternice rădăcini europene, ilustrată și exprimată de monarhia constituțională, forma de guvernământ care a plasat România între cele mai prospere și civilizate țări ale lumii.

La întreita aniversare din acest 10 Mai transmitem felicitări Custodelui Coroanei Române, Alteței Sale Regale Principesa Margareta și tuturor fiicelor Regelui Mihai, împreună cu familiile lor, cu speranța că înțelepciunea, adevărul și spiritul moralei creștine le va aduce pacea și armonia pe care se clădește orice familie.

Îndreptăm gânduri de aleasă prețuire Principelui Nicolae al României, nestinsa speranță a Regelui Mihai, care, de aproape 10 ani, s-a consacrat cu dragoste, respect și fidelitate valorilor proprii națiunii noastre, identității pe care Coroana Regală Română, născută acum 154 de ani, le-a slujit cu profund și continuu devotament.

Adresăm urări de sănătate și prosperitate tuturor românilor, împreună cu speranța că adevărul și credința ne vor vindeca de smintelile lumii în care trăim. Atragem din nou atenția tuturor politicienilor României de azi, că nu există altă cale de a fi legitimați decât prin restaurarea monarhiei constituționale, prin declararea zilei de 10 Mai ca Zi Națională (nu doar sărbătoare națională) și prin devenirea Imnului Regal, Imn Național.

Așa să ne ajute Dumnezeu! La mulți ani Coroană Română!
La mulți ani România!
Hristos a înviat!

Mișcarea pentru Regat și Coroană
10 Mai 2020

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.