Cîțu este un dragnea mititel în lesa șefului Klaus. Renaște USL, România are nevoie de partid de dreapta!


Cîțu este un dragnea mititel în lesa șefului Klaus. Renaște USL, România are nevoie de partid de dreapta!

Să fiu clar de la început: ca om de dreapta și susținător al familiei creștine, îmi displac sexo-marxiștii de la USRPLUS. Alianța lor ad-hoc, cu noul PRM, zis AUR, arată că nu sunt decât niște oportuniști care se vând ieftin. 

Eu critic PNL de pe poziția unui antreprenor care vrea ca statul obez să fie pus la slăbit, vrea soluții private în sănătate, vrea desființarea legală a PSD și susține lupta anticorupție. De multă vreme avertizez că, sub tutela lui Iohannis, guvernarea de dreapta și-a trădat alegătorii. Nu mă așteptam să cadă atât de jos încât să se predea PSD-ului după doar opt luni de guvernare. Este clar că, la ora actuală, guvernul Cîțu se află încă la Palatul Victoria datorită voturilor parlamentarilor lui Ciolacu. Acesta este un compromis inacceptabil pentru orice om cinstit! 

PNL a mai trădat, lăsându-se manevrat de PSD: între 2007 și 2008, în guvernarea Tăriceanu, și între 2012 și 2014, sub Ponta, în gașca denumită USL. Nu mai pierdem timpul înșirând catastrofele, oportunitățile ratate din acele guvernări. PNL a supraviețuit totuși și, acum, este la guvernare fiindcă alegătorii au crezut că va face reformă și nu va face compromisuri cu Ciuma Roșie. I-a păcălit și-i avertizez pe liberali: căderea PNȚCD va fi un banal foc de artificii față de prăbușirea spectaculoasă de care va avea parte PNL, dacă iar se cuplează cu PSD. 

Eu știu că artizanul acestui mariaj otrăvit, cu Ciuma Roșie, este premierul de la Grivco, Klaus Iohannis. Individul nu are nici un fel de scrupule, se crede împărat. Am scris, acum câteva săptămâni, că PNL ar trebui să ia distanță de acest leneș otrăvit. Din păcate, premierul Cîțu a ajuns un dragnea mai mic, care trăiește în cușca câinelui din curtea palatului din Primăverii unde doarme Iohannis. Dragnea era un mare bandit, Cîțu e o copie ratată și limitată, spațiul său de manevră fiind egal cu lesa în care-l ține Cotroceniul. 

Aceasta este una din explicațiile dezastrului guvernării. Însă melanjul a fost necomestibil de la început: s-au amestecat în acest gulaș pesediștii vorbitori de maghiară de la UDMR, useliștii pro-Orban și useliștii pro-Iohannis, bașca veselii sexo-marxiști, care știu doar să scrie pe Facebook, nu să și construiască ceva. Ce să construiești cu această trupă? A ieșit o catastrofă, iar PSD renaște.

Eu repet: românii vor guvernare de dreapta. Soluțiile sunt la dreapta, am văzut eșecul politicilor socialiste din ultimii 30 de ani. O guvernare de dreapta va fi un eșec dacă se va face cu vechi fosile compromise, eternii bugetari și afaceriștii cu averi făcute pe spinarea. Cu oameni noi, de dreapta, fără tinichele, cu experiență în sectorul privat, doar cu ei putem reconstrui țara. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.