Domnule general Ciucă, eliberați România de sub ocupația lui Raed Arafat!


Domnule general Ciucă, eliberați România de sub ocupația lui Raed Arafat!

România este condusă, de când a început pandemia, de Raed Arafat, denumit oficial „comandantul acțiunii”. Teoretic, dar doar teoretic, numitul Klaus Iohannis se află, ierarhic, deasupra lui Arafat. Dar împăratului Klaus I îi cam place să doarmă și să stea prin vacanțe, așa că a cedat toată puterea către adevăratul șef al țării, numitul Raed Arafat.

Îi spun generalului Ciucă: dovediți că vă respectați uniforma, dovediți că aveți curaj, dovediți că sunteți în slujba poporului român, nu a altor interese, și concediați-l. Raed Arafat este responsabil de moartea a sute și mii de oameni. La Colectiv, în Apuseni, arși de vii în spitalele de stat: nenumărați români au sfârșit în chinuri groaznice fiindcă el patronează și protejează un sistem criminal, care a eșuat. A eșuat târând în groapă un număr mult prea mare de oameni. Anchetele privind zecile de oameni arși de vii prin spitale – la Neamț, la Institutul Matei Balș sau la Constanța – trenează și vor fi îngropate pentru ca sistemul să fie protejat, să nu cumva să vadă românii nenorocirea și hoția de acolo, de parcă nu ar fi deja clar. 

Domnule general, eu înțeleg că în politică se fac și compromisuri. Dar un compromis cu PSD-ul și cu numitul Raed Arafat va păta și onoarea dvs, și onoarea Armatei Române – chiar dacă, azi, sunteți civil. Pete de sânge vor rămâne pe uniforma dvs, pentru că vorbim de oameni morți. Sistemul medical de stat este un lagăr de exterminare: să nu ne prefacem că nu știm de oamenii uciși de nosocomiale, malpraxis/ neglijență medicală sau pentru că nu au acces la tratamente adecvate. Însă toate acestea au o cauză comună: corupția uriașă, spitalele de stat fiind o uriașă mașinărie de făcut bani. Cei care au creat sistemul sunt pesediștii, PNL s-a folosit, adesea, de el, iar de vreo 10 ani „managerul”/ CEO și purtător de cuvânt al mașinii de stors bani din spitalele de stat și din sistemul de intervenții de urgență este Raed Arafat. 

Eu le-am spus și domnilor Orban și Cîțu să-l de afară. Nu au făcut-o. Au eșuat jalnic, au plecat cu coada între picioare de la guvernare, iar partidul lor este în picaj, în sondajele de opinie. 

Iar acum, cu PSD-ul rânjind fericit din spatele cortinei, manevrând și șantajând viitorul guvern minoritar, nu văd cum va reuși PNL să evite o prăbușire spectaculoasă, de pe urma căruia să nu mai rămână nimic din acest partid. 

Dacă guvernul Ciucă vrea să continue această strategie inteligentă, să meargă 100% pe mâna lui Arafat-Iohannis, plus Ciuma Roșie, mult succes! În fond, de multă vreme îmi este clar că România are nevoie de un partid adevărat de dreapta, cu oameni proveniți din sectorul privat, nu bugetari cu pensii speciale. În orice dezastru există o oportunitate. După orice prăbușire apare un teren liber pe care se poate construi. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.