VIDEO George Simion mobilizează și animalele pentru un protest: "Veniți cu oi, capre și vaci!"


VIDEO George Simion mobilizează și animalele pentru un protest: "Veniți cu oi, capre și vaci!"

Copreședintele AUR George Simion a lansat un apel marți, într-un live pe Facebook, către fermieri de a veni cu animalele la protestul anti-Iohannis și anti-Guvern din Piața Universității din București, acțiune ce urmează a se desfășura în data de 27 februarie. De asemenea, liderul AUR le-a transmis un mesaj similar și camionagiilor, acesta dorind organizarea unui protest asemănător cu cele ce s-au desfășurat recent în Canada. 

"Avem nevoie de voi ca să continuăm lupta cu hoții! Pregătiți-vă cu mașini, care aveți oi, veniți cu oi, care aveți capre, veniți cu capre, care aveți vaci, veniți cu vaci, care aveți camioane, veniți în București și haideți să dăm cu ăștia de pământ pentru că nu se mai poate așa ceva", a zis Simion. 

Vedeți video de la 18:15:


În acest context, precizăm faptul că președintele Federației Operatorilor Români de Transport, Augustin Hagiu, a anunțat, la Antena 3, că transportatorii se pregătesc de protest, iar el va sprijini "absolut orice mișcare în această direcție". Hagiu a mai afirmat că atât șoferii, cât și patronii sunt nemulțumiți de regulile impuse în această "pandemie mondială, fabricată sau nu", iar astfel "este vorba doar de timp" până la ieșirea în stradă.

"Am intrat de la 2 februarie în ceea ce înseamnă zona de întoarcere a camioanelor goale sau pline în România la baza operațională o dată la 8 săptămâni (Pachetul de mobilitate - n.red.), RCA-ul care ni s-a triplat, bătaia de joc legată de utilizarea drumurilor naționale și triplarea amenzilor în privința vignietei, dar cel mai important aspect este legat de resursa umană și anume șoferii s-au săturat să fie batjocoriți, să piardă ore întregi cu ceea ce înseamnă formularistică legată de Covid și de această pandemie mondială, fabricată sau nu, oamenii s-au săturat de presiunea regulilor care nu sunt justificate, nici din punct de vedere medical, nici din punct de vedere al legislației, mă refer în cazul de față la Constituție", a declarat Hagiu la Antena 3, conform Spotmedia

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.