PMP poate fi Partidul Dreptei, dar nu cu un lider terfelit prin PSD și UNPR!


PMP poate fi Partidul Dreptei, dar nu cu un lider terfelit prin PSD și UNPR!

Sexo-marxiștii de la USR se îneacă în propriile scandaluri. Așa cum am tot scris, oamenii nu-s în stare să construiască nimic. Vor puterea, cât mai multă putere, și atât. Aceasta este unica miză a disputei Cioloș-Barna. N-a mai rămas nimic din recitalul lor fals, cum că ar fi o formațiune de dreapta. Sunt niște scandalagii, asta au fost mereu. 

Vadimiștii de la H-AUR au reușit ca, prin extremismul lor, să enerveze până și Biserica Ortodoxă Română și pe președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop. AUR-ul lui Simion a devenit atât de otrăvit încât trebuie să fugi de orice asociere cu această structură. Desigur, nu-mi fac iluzii. Așa cum Vadim Tudor, vechi slujitor al regimului ceaușist, și-a păstrat alegătorii timp de 18 ani, așa și AUR nu se va dizolva peste noapte. Dar, treptat, oamenii credincioși din România vor înțelege că sunt manipulați de niște impostori care nu au nici o soluție la principala problemă a României, economia. 

Despre PNL nici nu are sens să discut. S-au lăsat aruncați de Iohannis în brațele șerpăriei (reptilienii) din Ciuma Roșie. Este problem lor când și cum vor ieși din această îmbrățișare care-i sufocă. Trebuie să scape și de Iohannis, și de Ciuma Roșie. 

Aceasta fiind scena politică, PMP ar fi avut o șansă formidabilă: să fie partidul dreptei. Avea o viziune economică pro-piață? Avea. Este singurul partid care a susținut consecvent spargerea monopolului CNAS, pentru ca cetățenii să-și poată alege singuri asiguratorul din Sănătate. Avea un mesaj politic clar? Avea. Doar PMP menține bătălia pentru respectarea referendumului din 2009, care prevede reducerea numărului de parlamentari la 300 și desființarea Senatului. În plus, este singurul partid creștin credibil – nu ca Dragnea, pesediștii săi și impostorii din AUR. În sfârșit, era formațiunea cu cel mai puternic mesaj unionist.

Însă PMP își ratează șansa având în frunte un lider compromis. Cum poți să crezi că un om care a fost subordonatul lui Adrian Năstase și a lui Gabriel Oprea a devenit, peste noapte, om de dreapta, care crede în valorile creștine? Domnul Cristian Diaconescu este un fariseu. La fel ca Dragnea sau Firea, se chinuie să se cocoațe pe niște valori în care nu crede. Tot ce reușește este să păteze cauze bune.

Și aici nu e vorba de faptul că eu, un antrepenor din Texas, spun asta. Alegătorii știu sau, dacă nu știu, intuiesc. Falsitatea mesajului său, zis de dreapta, se simte. Iar sondajele, care arată un PMP coborând ușor, spre insignifianță din momentul în care a preluat conducerea acestui partid, confirmă ceea ce scriu. 

Stimați prieteni de dreapta, public acest articol nu pentru a-l demola pe numitul Diaconescu, ci pentru a vă chema, pe voi, cei care aveți valori și principii, să acționați. Farseurii care ocupau spațiul de dreapta s-au demascat, de la Iohannis la Cioloș, Barna și George Simion. Oamenii buni, oamenii credibili, pot construi, dacă se unesc. PMP este un loc în care ei se pot aduna: formațiunea are o structură, are sedii, are resurse, are un nucleu electoral dur cu adevărat de dreapta. 2022 trebuie să fie începutul unei construcții care să ofere o alternativă de dreapta la alegerile din 2024. Va fi greu, recunosc asta, dar nu imposibil. Deci, iertați-mă că insist, dar miza este prea mare ca să o ratăm: oamenii de dreapta trebuie să-și ia PMP-ul înapoi. Pentru a oferi țării ceea ce majoritatea românilor doresc: o viziune politică întemeiată pe valorile creștine, alături de partenerii din vest și din SUA și cu o economie de piață funcțională. 

România are nevoie de un proiect de dreapta. Dreapta are nevoie de un partid, iar acesta poate fi PMP. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.