VIDEO Incident cu Regele Charles al III-lea. Ce i s-a strigat din mulțime pe parcursul vizitei efectuate în Țara Galilor


  • ACP
  • Sep 17, 2022 15:19
  • 1129
VIDEO Incident cu Regele Charles al III-lea. Ce i s-a strigat din mulțime pe parcursul vizitei efectuate în Țara Galilor

Regele Charles al III-lea a călătorit vineri în Țara Galilor, unde a apărut în fața Parlamentului local, de unde a mers apoi să-i întâlnească pe membrii publicului care susțin Casa Regală după moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a. 

Deși mulțimea galezilor l-a întâmpinat încântată pe noul rege, pe care l-au aplaudat și s-au bucurat să dea mâna cu el, a existat și un incident provocat de un bărbat din mulțime. Acesta i-a strigat regelui Charles: "În timp ce ne străduim să ne încălzim casele, trebuie să plătim pentru parada ta". 

"Plătitorul de impozite plătește 100 de milioane (lire sterline - n.red.) pentru tine. Și pentru ce?", a completat acesta. 

E adevărat că cetățenii britanici se luptă să facă față imenselor creșteri ale prețurilor la energie și la toate produsele dealtfel, dar această ieșire a bărbatului care i-a făcut reproșuri regelui Charles nu a avut susținere în mulțime, poporul britanic arătând că e aproape de Casa Regală în aceste momente, la încheierea epocii reginei Regina Elisabeta a II-a.



 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.