Dacă nu era PSD, România era de mult în Schengen! Azi, infractorul Năstase și amicii de la Antena 3 ne-ar vrea afară și din UE


Dacă nu era PSD, România era de mult în Schengen! Azi, infractorul Năstase și amicii de la Antena 3 ne-ar vrea afară și din UE

M-a lăsat fără cuvinte tupeul căpeteniei grupării infracționale Ciuma Roșie. Numitul Marcel Ciolacu spune că dreapta este de vină pentru eșecul tentativei de a intra în Schengen. Stimați prieteni, toți știm că România ar fi rezolvat de mult această problemă dacă nu era PSD-ul la guvernare. PSD a distrus statul de drept, a vămuit șpăgile din vamă și a permis poliției să fie una din cele mai corupte instituții din țară. Dacă nu făcea asta, eram în Schengen cu mulți ani în urmă. 

Da, Putin ne-a lovit, prin intermediul agenților săi din Austria. Indignarea românilor pe Austria este pe deplin justificată: austriecii n-au decât să nu mai aducă la putere indivizi care să se lase cumpărați de Moscova. Și România a plătit scump, pe plan extern, când îl avea pe Ilici Iliescu în fruntea statului. Boicotul companiilor austriece din România este moral și pragmatic: vor intra în panică și vor face presiuni asupra guvernului de la Viena. În plus, alte state care s-ar simți tentate să ne pună tălpi asemănătoare, se vor speria.

Însă asta nu înseamnă că uităm ce rău a făcut PSD României, oferind muniție celor care ne-au ținut la ușa spațiului Schengen. 

Mai rău, acum, aliații PSD de la Antena 3 încep o campanie, prin interpuși, în care sugerează că României i-ar fi mai bine în afara Uniunii Europene și fără umbrela strategică a SUA. Este abonat la Antena 3 liderul unui partid extremist-putinist care în mod evident ne vrea în afara Uniunii Europene, deși nu are curajul să o spună direct. Indignarea legitimă a românilor pe gestul cancelarului austriac Nehammer este transformată în atac la adresa celor care protejează România de noul Imperiu Țarist.

Tot la Antena 3 și-a făcut apariția și fostul pușcăriaș Adrian Năstase. Înainte de invazia rusă în Ucraina, Năstase se afișa fără jenă cu Aleksandr Dughin, ideologul lui Putin. Acum, Năstase ne cere să reconsiderăm relația cu UE și SUA, ca să ne lase fără protecție în fața Rusiei! 

Vă ofer un element care vă va ajuta să-i identificați imediat pe propagandiștii Moscovei. Sunt cei care strigă tare: „România este colonie”. Uitați-vă în jurul țării: exact același mesaj îl au agenții Moscovei și în Republica Moldova, și în Cehia sau în Bulgaria. Cei care difuzează această lozincă ar vrea să ne vadă gubernie rusească sau republică sovietică socialistă. 

Să nu lăsăm, deci, propaganda putinistă să profite de un eșec de moment. Însă este bine că vedem cum ies la suprafață agenții de influență ai Moscovei în România: AUR, pușcăriașii din PSD și Antena 3. 

Soluții? Le știți. Scoateți în afara legii PSD-ul, așa cum fac în Republica Moldova cu partidul lui Ilan Șor. Antena 3? Boicotată. Boicotată de spectatori, boicotată de firmele care cumpără reclamă la acest post. Am uitat prea ușor cât rău României a făcut această oficină de dezinformare și linșaj. Dușmanii din afară ai țării îi identificăm ușor, îi știm. Mult mai periculoși sunt cei din interior, cei care pretind că sunt „patrioți” și ne îmbie cu limbajul lor mieros-otrăvit. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.