Klaus Iohannis și Ludovic Orban, lăudați de Ambasadorul SUA la București: "Lideri vizionari"

Klaus Iohannis și Ludovic Orban, lăudați de Ambasadorul SUA la București: "Lideri vizionari"

Ambasadorul SUA la București de origine română, Adrian Zuckerman, i-a lăudat pe președintele Klaus Iohannis și premierul interimar Ludovic Orban, vineri, la fabrica Ford de la Craiova, spunând că aceștia sunt "lideri vizionari".

Mai mult, Zuckerman a zis despre povestea Ford că ”este un exemplu excelent a ceea ce se poate întâmpla dacă Statele Unite şi România lucrează împreună”. 

Va fi nevoie de lideri vizionari, precum preşedintele Iohannis şi prim ministrul interimar Orban pentru a depăşi provocările care urmează şi a conduce această ţară spre o Renaştere modernă a României, o renaştere nu doar a economiei, ci a tuturor faţetelor vieţii româneşti”, a declarat ambasadorul SUA la Bucureşti în discursul său de la Craiova, citat de News.ro

”Cred că povestea Ford este un exemplu excelent a ceea ce se poate întâmpla dacă Statele Unite şi România lucrează împreună. Ford a investit peste 1,5 miliarde de euro în ceea ce era o fabrică auto învechită şi neperformantă. Astăzi, această fabrică asigură locuri de muncă foarte bune pentru peste 6.300 de români harnici. Aceşti muncitori excepţionali, care ar trebui să fie foarte mândri de măiestria lor”, a subliniat el.