A3, o nouă campanie anti-DNA. Gâdea, pe post de bocitoare în cazul arestului în care se află Pintea

Antena 3 duce războiul cu DNA la următorul nivel. Concret, una dintre cele mai vocale trompete ale "Mafia Media", Mihai Gâdea, încearcă să-și emoționeze publicul printr-o serie de mesaje care au menirea de a arăta cât suferă Pintea în arestul preventiv solicitat de procurorii DNA. 

Astfel, Gâdea a început să debiteze seara pe post că "Pintea nu poate mânca din cauza inflamării esofagului pe fondul bolii autoimune de care suferă", respectiv "Pintea este supravegheată în arest să nu facă un gest necugetat".


Amintim că Pintea a fost transportată luni la Spitalul Sfânta Maria. În urma consultului medical, medicul a decis că starea Sorinei Pintea de sănătate nu impune ca aceasta să rămână internată. Pintea dorea să rămână internată pe toată perioada arestului de 30 de zile. Astfel, Pintea a fost dusă înapoi în arest. 

Pintea se află în arest preventiv, după ce Tribunalul București a luat această decizie, sâmbătă. Decizia nu este definitivă, dar până la judecarea apelului, fostul ministru trebuie să rămână în detenție. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezentau 7% din valoarea unui contract.