Aberațiile unui milionar, cerșetor de atenție: “Cer să fiu lăsat să mă autoinfectez cu coronavirus, să demonstrez că nu se întâmplă nimic”

Milionarul Viorel Cataramă susține că dorește să fie lăsat să se „autoinfecteze cu noul coronavirus”, pentru „a demonstra că nu se întâmplă nimic”. Afirmația fostului prezidențiabil a fost făcută în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”, transmisă live pe siteul agenției Mediafax.

„Cer sa fiu lăsat să mă autoinfectez, să demonstrez că nu se întâmpla nimic. Sunt oameni care au plătit o viaţă întreagă asigurari şi azi sunt excluşi de la actul medical. Oamenii mor pentru că nu au asistenţă medicală. Toată asistenţa medicală merge către coronavirus”, a spus Viorel Cataramă, în emisiunea „Marius Tucă Show”.

“Aș fi mers către imunizarea de grup. Nu aș fi închis România. Astea sunt problemele. Nu închid economic România. Prind momentul să o dezvolt economic. M-aș fi bătut cu toate armele, inclusiv cu președintele. Toată lumea e de acord că în 2-3 luni nu vom avea niciun vaccin și nici nu vom scăpa de coronavirus. Practic, stăm ca fraierii în casă. De ce să faci lucrul ăsta?”, a spus Viorel Cataramă, citat de Mediafax.

“Ce măsuri ați lua de mâine?”, l-a întrebat Marius Tucă.

“Aș deschide România și i-aș lăsa pe toți să muncească. Nu aș mai pune nici o interdicție și aș merge numai pe recomandări. Se demonstrează că statul în casă distruge economic. Drepturile fundamentale ale omului trebuie respectate. Azi se încalcă Constituția într-un mod dramatic”, a răspuns Cataramă.