Abuz comis de CNA: Oreste, amendat din pricina faptului că nu a cerut dovezi conform cărora "Fantoma în alb" a călcat în picioare protestatarii pașnici pe 10 august 2018


Abuz comis de CNA: Oreste, amendat din pricina faptului că nu a cerut dovezi conform cărora "Fantoma în alb" a călcat în picioare protestatarii pașnici pe 10 august 2018

Consiliul Național al Audiovizualului, cel puțin sub forma actuală, una extrem de politizată, reprezintă o instituție a cenzurii, a represunii antidemocratice. Jurnalistul Oreste Teodorescu a fost amendat recent cu 35 de mii de lei de CNA pentru criticile aduse la adresa jocurilor pe care le face UDMR în favoarea premierului Ungariei, Viktor Orban, în România.

De data aceasta, la propunerea pesedistului Radu Herjeu, Oreste a fost amendat cu 10 mii de lei pentru că nu a cerut dovezi invitaților din emisiunea Jocuri de Putere despre ticăloșia colonelului Paraschiv, care a călcat în picioare protestarii pașnici din Piața Victoriei, în data de 10 August 2018.

Oreste, pe Facebook: "CNA... o mizerie!

Trăim intr-un stat unde instituțiile sunt parazitate de niște strigoi politici! După ce am primit 35.000 lei amenzi de la CNA pentru trei emisiuni despre UDMR, necromantul din imagine a propus încă o amenda de 15.000 lei pentru ca nu am cerut dovezi invitaților despre ticăloșia colonelului Paraschiv care a călcat în picioare protestarii pașnici din 10 August 2018. În urma votului s-a decis sa plătesc 10.000 de lei! Mi se pare absolut amuzanta turbarea acestor nevolnici care au senzația ca ma sperie cu abuzurile lor stupide! Însă mi-am cam pierdut atât răbdarea cât și respectul pentru acest stat putred!".

Amintim că Radu Herjeu i-a catalogat drept "proști" pe protestatarii din Piața Victoriei, întrucât aceștia și-au permis să critice linșajul lui Tudorel Toader asupra statului de drept, pe vremea când era ministru al Justiției.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.