Acuzații EXTREME ale unui politolog cunoscut: Dragnea MITUIEȘTE electoral cu banii NOȘTRI! Totala politizare a bugetului


Acuzații EXTREME ale unui politolog cunoscut: Dragnea MITUIEȘTE electoral cu banii NOȘTRI! Totala politizare a bugetului

Politologul și scriitorul Stelian Tănase avertizează, pe blog, că regimul PSD-ALDE impune o politizare fără precedent a bugetului național, acuzându-l pe Liviu Dragnea că mituiește electoral cu banii publici.

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Stelian Tănase.

”Clar – o politizare a bugetului mai accentuată ca niciodată. Cine nu e cu noi, e împotriva noastră. Concluzia – i se taie fondurile, la vedere, ca altă dată să se știe că dacă asculti de ordine primești zăhărel. Dacă nu te supui, te trezesti fără parale si ramîi lihnit. Este vorba despre banii noștri, colectați prin taxe si impozite. Dragnea nu mituiește cu banii lui – că nu e prost. El aduna averi, nu o risipeste pe cea pe care a adunat-o în 30 de ani. Dacă trăia din salariul plătit de stat – de președinte CJ, de ministru, de parlamentar – nu apuca să cumpere nici măcar o fereastră din moșia de feudal din Alexandria. Ca să nu mai amintim de alte proprietăti și delicatese – vorba lu Dinescu. Așa a făcut Dragnea pină acum, așa va face și de acum înainte.

Pe scurt- principiul lui este – Ce e al meu e al meu, ce e al tău, e tot al meu. Avem de a face cu un bolșevism natural, de la origini, nu unul însușit prin școli de partid. Dacă Dragnea va supraviețui politic, va aduna – la cit de abil este sa umble cu banii statului – cea mai avere din țară. Dacă nu va supraviețui la vîrful PSD, va trebui să dea cu subsemnatul in fața unui procuror si nu il văd bine.

Bugetul care se dispută în aceste zile cu pasiune este un spectacol trist al veselei Românii. Se joacă tragi-comedia într-un act <Cum să furi ouăle de sub cloșcă fără să te simtă> sau <Impărțirea prăzii în Codrul verde>. E de fapt cam același lucru”, scrie Stelian Tănase.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.