ACUZAȚII fără perdea: Dragnea copiază modelul Putin-Erdogan ca să scape de PUȘCĂRIE! Premeditează scoaterea României din UE


ACUZAȚII fără perdea: Dragnea copiază modelul Putin-Erdogan ca să scape de PUȘCĂRIE! Premeditează scoaterea României din UE

Politologul și scriitorul Stelian Tănase susține, pe blog, că șeful PSD-ist Liviu Dragnea intenționează să copieze modelul ”Putin&Erdogan” pentru a forța scoaterea României din Uniunea Europeană, aceasta fiind ”soluția” ultimă pentru a-și rezolva problemele din instanță.

De asemenea, Tănase avertizează că teleormăneanul și-a cumpărat liniștea în partid cu bani, privilegii și avantaje”a cumpărat pur și simplu ca la talcioc”. Podul.ro vă prezintă acuzațiile politologului.

”Cu Dragnea în frunte, PSD are toate șansele să piardă alegerile. Liderii PSD știu bine asta. Ce se întâmplă? Pesediștii vor să se sinucidă politic? Totuși Dragnea a răsturnat situația care părea să îi fie nefavorabilă – în cîteva ședințe CEx. A reușit să își atragă voturile necesare pentru a rămîne lider.

Cu ce argumente? Cu bani, cu privilegii, cu avantaje. A cumpărat pur și simplu ca la talcioc. Așa a reușit să-i dezbine și să-i risipească pe disidenți. Deși părea la un moment dat scos din joc, și-a învins oponenții din partid. Azi toți au dispărut din prima linie – aproape nimeni nu mai vorbește despre ei. PSD a ratat astfel o șansă de a debloca partidul, de a se reforma, moderniza și de a deveni un partid democratic, social-democrat de factură occidentală.

Dragnea este interesat mai mult de o copiere a modelului Putin&Erdogan și de scoaterea României din UE. Dacă ar reuși ar fi o tragedie…”, scrie Stelian Tănase.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.