Acuzații GRAVE de la vârful PNL: cum aruncă Dragnea și Vâlcov economia României la ”GUNOI”. Experții Standard and Poors

Președintele Comisiei economice a Senatului – l-am numit pe liberalul Florin Cîțu – avertizează, pe Facebook, că există o probabilitate de 99% ca România să reintre, în septembrie, în categoria obligațiuni ”Junk=Gunoi”, fiindcă experții Standard and Poors nu vor accepta niciodată controversata OUG 114. O astfel de prăbușire comportă efecte însemnate pe care românii le vor simți în buzunare.

Podul.ro vă prezintă declarațiile lui Florin Cîțu.

”În 6 luni România mai primește o lovitură pe lângă CRIZA economică!

În Septembrie, există probabilitatea de 99% ca România să fie SCOASĂ de Standard and Poors din categoria Obligațiuni cu grad de risc mic spre mediu (Lower medium grade)

România REINTRĂ, dupa ce a fost scoasă abia în 2015, în categoria obligațiuni <JUNK = GUNOI>.

Prima subcategorie, se numeste foarte clar - obligațiuni specultive, nu sunt pentru investiții “Non-investment grade  
speculative”.

România iese efectiv de pe piețele internaționale.

Din septembrie ne vom împrumuta doar la dobânzi de peste 7%. Dacă ne vom mai putea împrumuta.

Acesta este rezultatul concret și ANTICIPAT de mine încă din 2017 al guvernării PSD+ALDE. România dusă pe tobogan în categoria “JUNK = GUNOI”.

Pentru a înțelege cât de jos au dus acești impostori economia, vă redau aici lista țărilor din categoria “JUNK = GUNOI”:

Grecia, Albania, Angola, Argentina, Azerbaijan, Bosnia Hertegovina, Barbados, Bangladesh, Burkina Faso, Bahrain, Bolivia, Brazilia, Bahamas, Belarus, Belize, Congo, Cameroon, Costa Rica, Croația, Republica Dominicană, Ecuador, Egipt, Fiji, Guatemala, Ghana, Honduras, Jamaica, Iordania, Liban, Sri Lanka, Muntenegru, Macedonia, Mongolia, Mozambic, Nigeria, Oman, Papua Noua Guinee, Pakistan, Paraguai, Serbia, Ruanda, Senegal, Surinam, Turcia, Ucraina, Uganda, Venezuela, Africa de Sud, Zambia.

Toate una și una. Sunt sigur că incompetenții și infractorii de la PSD sunt mândri de această realizare a lor și a dictatorului.

Dragnea, Vâlcov, Teodorovici, ideologii de curte, funcționari corupți, membri ai conducerilor instituțiilor care trebuiau să se asigure că România nu ajunge aici – veți răspunde personal TOȚI. Mai este puțin, scrie Florin Câțu.