ACUZAȚII grave de la vârful PNL: Dragnea dă banii din Pilonul II companiilor de casă ale PSD. ”Cea mai mare schemă piramidală din istorie”


ACUZAȚII grave de la vârful PNL: Dragnea dă banii din Pilonul II companiilor de casă ale PSD. ”Cea mai mare schemă piramidală din istorie”

Președintele Comisiei economice a Senatului – liberalul Florin Cîțu – susține, prin intermediul unei postări pe Facebook, că PSD și ALDE se pregătesc să ia banii din Pilonul II pentru a-i da companiilor de casă racordate la bani publici.

Mai mult chiar, senatorul PNL îi acuză în termeni duri pe guvernanții PSD-ALDE că i-au ”șantajat în mod premeditat” pe administratorii Pilonului II pentru a obține acces la cele peste 10 miliarde euro.   

Podul.ro vă prezintă acuzațiile lui Florin Cîțu.

”Atenție!!! PSD+ALDE vor lua banii din Pilonul II și îi vor da companiilor de casă!

Cea mai mare schemă piramidală din istorie. Dispariția fondurilor din Pilonul II este garantată.

Este evident pentru toată lumea că NU a existat niciodată o problemă cu modul în care aceste companii își desfășurau activitatea. Nu era nevoie de cele 800 milioane euro contribuție la capital.

Totul a fost doar un ȘANTAJ. Un ȘANTAJ PREMEDITAT de acest grup infracțional, PSD+ALDE, care a acționat în nume personal folosindu-se de pozițiile în guvern.

PSD+ALDE au ȘANTAJAT adminstratorii Pilonului II pentru a obține acces la cele peste 10 miliarde euro.

Planul PSD+ALDE este o golănie.

Astăzi le spun administratorilor Pilonului II că ei sunt gata, cât tupeu și cum se joacă cu banii și pe banii noștri, să elimine condiția de capitalizare DACĂ și NUMAI DACĂ o parte importantă din banii economisiți în Pilonul II se vor duce în proiecte de infrastructură de tip PPP. Asta da TUPEU de borfaș!

Nu <naționalizează> banii din Pilonul II și apoi îi investesc în proiecte falimentare. Îi pun pe administratori să facă asta. După ce banii se evaporă în aceste <investiții> evident vor închide și administratorii de pensii private.

Situația este foarte gravă. Fiecare cetățean cu bani în Pilonul II trebuie să fie foarte, foarte îngrijorat. Dacă se merge în această direcție, fondurile din Pilonul II vor dispărea. Proiectele despre care vorbesc infractorii de la PSD+ALDE sunt găuri negre. Banii investiți acolo vor DISPĂREA.

Dacă vrem să avem acești bani trebuie să ACȚIONĂM IMEDIAT!

Trebuie să le scriem, toți, administratorilor Pilonlui II să nu facă acest pas. Riscul este evident, iar veniturile inexistente în proiectele PSD+ALDE de tip PPP. Veniturile nu sunt nici măcar pe hârtie.

În aceste proiecte trebuie să investească cei cu apetit pentru risc. Dar nu sunt proiecte în care să fie investiți banii de pensii ai românilor. Acest demers TREBUIE oprit!”, scrie Florin Cîțu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.