ACUZAȚII grave de la vârful PNL: Viorica Dăncilă riscă să ajungă la PUȘCĂRIE! Motivul


ACUZAȚII grave de la vârful PNL: Viorica Dăncilă riscă să ajungă la PUȘCĂRIE! Motivul

Președintele Comisiei economice a Senatului, liberalul Florin Cîțu, susține, prin intermediul unei postări pe Facebook, că premierul Viorica Dăncilă și ministrul Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici sunt pasibili de închisoare de la 6 luni la 3 ani, dacă nu au depus declarațiile pe propria răspundere în conformitate cu art. 46 din OUG 114/2018.

Pentru a clarifica acest aspect, Cîțu le-a solicitat celor doi să prezinte public declarațiile amintite. 

”Viorica, nu te juca cu legea!

Le-am cerut oficial, din nou, premierului și ministrului Finanțelor, să-mi prezinte declarațiile pe propria răspundere așa cum cere art. 46 din OUG 114/2018.

Dacă aceste declarații există și refuză să le prezinte, atunci cei doi sunt pasibili de închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Dacă aceste declarații nu există, atunci încalcă voit și repetat legislația în vigoare și trebuie să suporte consecințele legii.

Legea trebuie respectată de toți cetățenii României”, scrie Florin Cîțu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.