Acuzații grave lansate de un lider din opoziție: Viorica organizează cel mai scump congres al PSD din banii românilor!


Acuzații grave lansate de un lider din opoziție: Viorica organizează cel mai scump congres al PSD din banii românilor!

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, vorbește despre felul în care premierul Viorica Dăncilă și-a cumpărat susținerea în PSD din bani publici în perspectiva Congresului partidului său din data de 29 iunie.

Concret, Ioana Constantin spune că va fi cel mai scump Congres al PSD, Viorica dând OUG pe Codul Administrativ pentru a-și spori susținerea în partid. Astfel, secretarul adjunct al PMP îi solicită premierului să transmită cât îi costă pe români Congresul PSD. 

Redăm mesajul Ioanei Constantin: 

"Cu broșele pe masă. Să ne spună Viorica Dăncilă cât ne costă Congresul PSD.

Banii înainte! De 3 ani e CEX pe bani publici și urmează congresul cel mai scump. Parola de acces: Codul Administrativ

În talciocul politicii românești, cea mai periculoasă practică a devenit vânzarea – cumpărarea de oameni, funcții, influență, acces la bani. Dar nu vânzarea – cumpărarea simplă, ci îmbibată într-un puternic șantaj și prezentată înduioșător drept negociere. Iar Guvernul Dăncilă, proaspăt eliberat din ghearele lui Dragnea și lui Vâlcov, și PSD au dus practica asta hidoasă la nivel de OUG pe Codul Administrativ prin care baronetul PSD a fost cumpărat pentru Congresul din 29 iunie. Cu banii înainte!

Oameni care pe piață liberă nu ar putea vinde nici cel mai ieftin obiect de la teleshoping sunt, în politica noastră, mari vânzători. Cu cât sunt mai incompetenți, mai grobieni, mai țipători, cu atât primesc mai mult. Șantajul e singura carte cu care se discută pe masă", a scris Ioana Constantin pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.