ACUZAȚIILE unui senator: Dragnea și PSD pregătesc CONFISCAREA profiturilor prin naționalizări mascate!


ACUZAȚIILE unui senator: Dragnea și PSD pregătesc CONFISCAREA profiturilor prin naționalizări mascate!

Președintele Comisiei economice a Senatului – liberalul Florin Cîțu – îi avertizează pe oficialii Uniunii Europene, pe Facebook, că ”Dragnea, Dăncilă, Teodorovici și restul găștii de corupți mint, mint, mint”,  regula de bază fiind: dacă PSD promite ceva, ”așteptați-vă să se întâmple exact pe invers”.

În aceste condiții, susține Cîțu, PSD va face ”naționalizări mascate, în primă fază, prin confiscarea profiturilor, pentru a trace mai apoi la naționalizări directe”.   

Podul.ro vă prezintă acuzațiile lui Florin Cîțu.

”Un sfat pentru europeni, dacă vor să supraviețuiască șase luni de guvernare Dragnea.

Dragnea, Dăncila, Teodorovici și restul găștii de corupți mint, mint, mint. Mint cum respiră.

Astfel,

- dacă vă spun că vor folosi toate resursele pentru ca bugetul să fie adoptat în acest an, așa cum a promis mincinosul șef Teodorovici, așteptați-vă să fie exact pe dos.

- dacă vă spun că nu vor introduce taxe noi în UE , 😉, așteptați-vă la taxe multe și mari (găsesc ei o cale să vă supraimpoziteze pe toți)

- dacă vă spun că nu vor limita dreptul cetățenilor la libera circulație, așteptați-vă exact la asta să se întâmple

- dacă vă spun că nu vor face naționalizări, așteptați-vă la naționalizări mascate, în primă fază, prin confiscarea profiturilor și pe urmă la naționalizări directe

Ca regulă de aur. Când Dragnea, Teodorovici, Dăncila și restul găștii vă spun/promit ceva, așteptați-vă să se întâmple exact pe invers.

Dacă mă ascultați, o să supraviețuiți cele 6 luni.

Dacă nu, veți ajunge ca România. Sigur nu vreți asta!”, scrie Florin Câțu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.