Adina Florea s-a plâns la CSM că e stresată de un protestatar. Cu ce mesaj a fost întâmpinată candidata la șefia SIIJ


Adina Florea s-a plâns la CSM că e stresată de un protestatar. Cu ce mesaj a fost întâmpinată candidata la șefia SIIJ

Procuroarea S.S. Adina Florea a participat marți la CSM pentru interviul ce vizează obținerea șefiei Secției Speciale. Potrivit CSM, Adina Florea a obținut nota 9,86 la interviu, fiind urmată de Sorin Iașinovschi (8,85) și Bogdan Pîrlog (3,25).

Participarea la interviu nu a fost lipsită de peripeții pentru Adina Florea. Aceasta a fost întâmpinată de protestatarul Marian Ceaușescu la intrarea în CSM care a așteptat-o cu un "ancăr de ospătar" pe care era scris: "Premiul pentru servitoarea anului a PSD - S.S. Adina Florea". (vedeți FOTO la finalul articolului)

La intrarea în instituție, Adina Florea s-a plâns reporterilor că este o persoană în fața CSM din cauza căreia se simte stresată, motiv pentru care la final a ales să plece pe la ieșirea din spate cu o mașină diferită decât cea cu care a sosit la interviu. 

CITIȚI ȘI: Protest inedit cu vopsea roșie la intrarea în curtea Secției Bolșevice. Protestatarii se revoltă împotriva tentativei Adinei Florea de a-l intimida pe procurorul care l-a trimis pe Mazăre în judecată și l-a anchetat pe Nicușor Constantinescu

Dorim să îi reamintim procuroarei S.S. care este foarte ușor de stresat că ea reprezintă factorul care determină stresul a multora dintre magistrații care sunt incomozi PSD-ului. Foarte relevant în asest sens este episodul audierii Laurei Codruța Kovesi la Secția Specială, Adina Florea încercând intimidarea fostului procuror-șef al DNA și sabotarea drumului către funcția de procuror-șef al Parchetului European. Totodată, un exemplu elocvent în cazul Adinei Florea este reprezentat de tentativa de intimidare a lui Andrei Bodean, procurorul care s-a remarcat pentru trimiterea în judecată a lui Mazăre și pentru anchetarea lui Nicușor Constantinescu. Adina Florea este cunoscută pentru apropierea față de mafia de la Constanța. Tatăl ei a fost un apropiat al lui Nicușor Constantinescu.                                                                                                                                                                        

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.