"Adio, investiții! Adio, măriri de pensii și salarii!" Criza bugetară, devoalată de un senator: "Nu se încasează bani la buget nici măcar pentru cheltuielile curente!"

Senatorul PNL, Florin Cîțu, a analizat o serie de date de la Ministerul Finanțelor Publice prin care reiese că românii pot să își ia adio de la măriri de pensii și salarii, respectiv investiții, deoarece "nu se încasează bani la buget nici măcar pentru cheltuielile curente".

Totodată, liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu, a atras atenția că, la cum arată datele, PSD-ALDE urmează să reducă cheltuielile, așadar vor urma concedieri, zero investiții și taxe mai mari pentru români. 

Redăm postarea lui Florin Cîțu:

"ADIO măriri de pensii și salarii. ADIO investiții.

Nu se încasează bani la buget nici măcar pentru cheltuielile curente.

În primul trimestru din 2019 execuția bugetară arată un dezastru. Încasările sunt sub planul aprobat împreună cu bugetul.

În această situație urmează reduceri de cheltuieli = concedieri + ZERO investiții și taxe mai mari și mai multe. Alte soluții nu sunt pentru că PSD + ALDE nu vor reducerea evaziunii ( prietenii știu de ce). Sau Orlando se împrumută la 7%.

Guvernarea liberală o să meargă imediat în zonele cu evaziune fiscală mare. În special evaziune la TVA.

Vom reduce fiscalitatea și vom dereglementa dar vom introduce TOLERANȚĂ ZERO pentru evaziune.

Sursă date: Ministerul Finanțelor Publice", a scris liberalul pe Facebook.