ALERTĂ Pușcăriașul Dragnea îi dă NUCLEARA Vioricăi: a CONTESTAT la tribunal alegerea acesteia la șefia PSD!


ALERTĂ Pușcăriașul Dragnea îi dă NUCLEARA Vioricăi: a CONTESTAT la tribunal alegerea acesteia la șefia PSD!

Lovitură de teatru în acalmia verii: pușcăriașul Liviu Dragnea a contestat la Tribunalul București, prin intermediul avocatului său, alegerea Vioricăi Dăncilă în funcția de președintă al PSD în cadrul recentului congres! De asemenea, contestația vizează și ungerea versatilului Mihai Fifor în funcția de secretar general al partidului celor trei trandafiri.

Potrivit Digi 24, judecarea contestației a mai fost amânată o dată, dar Tribunalul o va pune din nou sub lupă astăzi, la ora 17.00.

Dacă judecătorul îi va da câștig de cauză lui Dragnea – până la această oră, nu sunt cunoscute motivele invocate în contestație –, Viorica Dăncilă și PSD se vor afla într-o situație puțin spus delicată, unica soluție fiind organizarea unui nou congres, cu tot tămbălăul aferent.

Precizăm că, potrivit prevederilor legii, orice modificări aduse statutului unui partid trebuie înregistrate în registrul de la tribunal, ceea ce nu s-a întâmplat în cazul PSD, judecătorul solicitând mai multe documente din partea social-democraților.

În acest moment, poziția Vioricăi Dăncilă în vârful PSD are doi contestatari, dintre care unul este chiar pușcăriașul Liviu Dragnea.

Este posibil ca acțiunea lui Dragnea să fie corelată cu o alta, subterană, ce vizează condamnarea sa, în sensul de a da vina pe partid pentru angajarea de persoane fictive la Protecția Copilului din Teleorman - mai multe detalii AICI.

Vom reveni cu detalii.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.