Alexandru Cumpănașu și-a găsit partener de delir împotriva #rezist: pesedistul Aurelian Pavelescu

"Sistemul mafiot susținut de hashtagiști #rezist mi-a omorât nepoata", delira pe placul Antenei 3 Alexandru Cumpănașu în urmă cu două săptămâni.

În acest context, punctăm faptul că Alexandru Cumpănașu și-a găsit partener de delir. Este vorba despre nimeni altul decât unul dintre pionii PSD care pătează imaginea unui partid istoric și anume președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu care a scris despre Cumpănașu un text elogios pe Facebook în care îi aplaudă "revoluția împotriva statului paralel". Totodată Pavelescu se folosește de cazul de la Caracal pentru a lovi în mișcarea de proteste anti-PSD: "acțiunile puternice ale lui Cumpănașu, în nume propriu, au adus prejudicii uriașe și ireversibile mișcării #rezist".

Redăm delirul abject al lui Pavelescu:

"FELICITĂRI, ALEXANDRU CUMPĂNAȘU! REVOLUȚIA ÎMPOTRIVA STATULUI PARALEL LA STADIUL DE MASĂ: TREZIREA!

Alexandru Cumpănașu a fost unul dintre personajele cele mai active și mai influente în promovarea ”anti-corupției” de tip băsist și iohannist. Activismul său a fost de substanță, și cu atât mai credibil, nefiind asociat cu #rezist, cu liderii inculți și brutali de genul lui Sandy Matei, Dide, Angi sau Ceaușescu, care au practicat banditismul politic de inspirație bolșevico-nazistă în susținerea banditismului de stat al procurorilor lui Kovesi și Coldea. Și nici cu banditismul presei de propagandă mincinoasă, care a condus un asalt teribil asupra climatului democratic din țară, sub coordonarea ideologilor urii, precum Cristian Tudor Popescu și Gabriel Liiceanu.

Cumpănașu a venit cu un discurs de susținere potrivit căruia, chiar dacă au mai fost abuzuri, au fost scuzabile, minimalizând acțiunile poliției politice susținută chiar de șeful statului, extinse asupra întregii societăți.

Odată cu dispariția și probabila asasinare a Alexandrei, nepoata sa, Alexandru Cumpănașu s-a izit el însuși de mecanismele sistemului criminal, de rețelele unei justiții de castă pusă în slujba grupurilor politico-interlope, capabil să ucidă oameni în propriul beneficiu și pentru propria supraviețuire. Coborât din sferele teoretice de natură trotskistă și confruntat cu bestialitatea pură a procurorilor, polițiștilor, judecătorilor, politicienilor asociați lor și lumii sadice a traficanților de carne și vie și a ucigașilor, Alexandru Cumpănașu a intrat într-un război total cu aceștia, pe viață și pe moarte, fiind susținut de întreaga opinie publică.

Intelectual, cunoscător al sistemului instituțional, el a reușit să folosească presiunea publică și să obțină victorii uriașe, demonstrând că sistemul represiv poate fi distrus. De pildă, lui i se datorează, în mod exclusiv, demisia Directorului STS, aflat sub protecția personală a lui Klaus Iohannis, ca și Kovesi, unul dintre cele mai puternice personaje din umbră ale statului subteran. Ceea ce nu a reușit coaliția aflată la guvernare timp de ani și ani, deși au existat toate motivele împotriva acelui personaj bănuit de acțiuni anti-democratice grave.

De asemenea, acțiunile puternice ale lui Cumpănașu, în nume propriu, au adus prejudicii uriașe și ireversibile mișcării #rezist din justiție, cazul Caracal destructurând practic grupările ideologice care au infiltrat sistemul statal, cu exponenți procurorii DNA așa ziși de ”elită” de la Prahova, Oradea, Constanța etc., alfați sub autoritatea lui Kovesi, Coldea, Iohannis, precum și a acelor organizații anti-statale ale magistraților ascunse sub masca unor ONG-uri, extrem de periculoase, cu rădăcini în mișcarea neo-marxistă globalistă. Cazul Caracal a distrus credibilitatea acestor organizații oculte în fața opiniei publice, Alexandru Cumpănașu având meritul principal.

Așa cum i-am spus-o acum câteva zile, când ne-am intersectat, cred că el însuși, aflat în focul luptei, nu realizează efectele uriașe ale cazului Alexandrei și Luizei, ale monstrului Dincă, în opinia publică și la nivel instituțional. O adevărată revoluție. Chiar dacă unele dintre efecte se vor vedea mai târziu, când cazul Caracal va intra încetul cu încetul în uitare.

Îl susțin întru-totul pe Alexandru Cumpănașu în lupta sa și apreciez suportul masiv acordat de o parte din media acțiunilor sale în scopul aflării adevărului nu numai despre Alexandra, Luiza, rețelele de ființe umane, ci despre România. Este unul dintre momentele istorice, de trezire a poporului român la realitate!", elucubrează PSD-istul Aurelian Pavelescu.