Amănunt incredibil în cazul crimelor de la Caracal. Fiica și unul din fiii lui Dincă s-au aflat chiar lângă casa bestiei în ziua răpirii și sechestrării Alexandrei Măceșanu


Amănunt incredibil în cazul crimelor de la Caracal. Fiica și unul din fiii lui Dincă s-au aflat chiar lângă casa bestiei în ziua răpirii și sechestrării Alexandrei Măceșanu

Detalii uimitoare, poate decisive, despre membrii familiei Dincă, ascunse într-o primă fază anchetatorilor, încep să iasă încet la iveală. După ce soția a recunoscut că s-a aflat la domiciliul acestuia în perioda răpirii Luizei Melencu, acum fiica bestiei povestește despre o coincidență și mai bizară: a trecut cu mașina prin Caracal, chiar prin fața casei, fix în ziua răpirii Alexandrei Măceșanu când deja copila era deja sechestrată în casa groazei– miercuri, 24 iulie,

„Eram în interes de serviciu, am fost la Dăbuleni, urma să revin la Arad fiindcă la 6 eu aveam pe cineva care trebuia să-mi vină la firmă, eram în întârziere. Eram împreună cu fratele meu și cu angajata. Am plecat noaptea și am ajuns dimineața acolo. Eu miercuri dimineața am plecat. 

Nu-l mai văzusem pe tata de la sfârșitul lunii aprilie a anului trecut, de la înmormântarea bunicii. În ultimii ani nu am vorbit prea des, aproape deloc. Nu se stricaseră relațiile, doar nu se mai comunica”, a povestit Daniela Dincă pentru Antena3. 

Ea a mai spus că atunci când a trecut prin fața casei inculpatului a văzut ieșind din curte două persoane. „Nu aveam de unde să-i cunosc pentru că eu nu am copilărit acolo. Era o persoană mai înaltă, una mai scundă, cel scund avea o plasă în mână. I-am văzut o fracțiune de secundă, cât a trecut mașina. Fratele i-a recunoscut, a spus că sunt Vică și Fane, doi vecini”. 

Daniela Dincă nu crede însă că tatăl ei făcea parte dintr-o rețea de trafic de persoane: „Mi-e greu a crede că făcea parte. Dar luând în considerare cum era relația dintre noi, nu pot garanta. Dar din ce ne-au spus autoritățile, el e vinovat. Noi nu știm ce să mai credem”. 

„Dacă aș avea posibilitatea să-mi văd tatăl, l-aș întreba dacă e adevărat. Și ar fi mai multe de spus. L-aș întreba dacă s-a gândit vreo clipă la viața copiilor lui și a celor două suflete pe care se zice că le-a omorât. (...) Mama supraviețuiește foarte greu în aceste momente. E o mamă care a avut grijă de patru copii, nimeni nu a dorit să ajungă aici. După răpirea Luizei, mama a locuit acolo, dar nu a văzut nimic suspect”, a mai spus fiica lui Dincă. 

Reacția lui Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei: „Femeia asta minte cum respiră. Cum adică a trecut pe lângă casa lui taică-su și nu a oprit? Dacă mergi din Dăbuleni spre Timișoara nu treci pe acolo, aia e o stradă lăturalnică. Oamenii aceștia știu foarte bine de apucăturile lui Dincă. Sunt convins că ascund ceva. Cum nu știau de apucăturile lui taică-su de acum zece ani. Ea este în cârdășie cu taică-su, iar procurorii au făcut o înțelegere cu familia ca să li se potrivească lor perfect rețeta de omor. Procurorii au o singură variantă. Ăsta a omorât două fete, acesta-i cazul, s-a terminat. Dacă la Alexandra s-au mai legat de dinți, la Luiza nu avem nimic. A apărut nevastă-sa și a spus că a fost în ziua aia, nu a intrat în casă, dar a văzut butoiul. (...)La audieri, nevastă-sa a zis că în ziua în care a venit a primit-o cu flori, deci era un romantic, i-a mai dat vreo două palme, ea n-a intrat în casă, doar în curte și a văzut butoiul. Îl întreabă pe Dincă „dar cu cenușa asta ce e?” Asta a declarat ea. După ce a primit-o cu flori și i-a dat două palme, pe ea o interesa ce era cu cenușa din butoi. Și apoi ea a plecat din Caracal la băiatul din Arad”

CITEȘTE ȘI: Mincinoșii! Familia Dincă, evoluție incredibilă la DIICOT. Copiii, agresivi cu jurnaliștii. Soția și-a schimbat declarația inițială, recunoscând că era în relații apropiate cu criminalul care a așteptat-o, în aprilie, cu trandafiri roșii la casa groazei din Caracal

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.