Amenințare de la vârful PNL: Dragnea și Vâlcov vor plăti personal pentru distrugerea economiei!


Amenințare de la vârful PNL: Dragnea și Vâlcov vor plăti personal pentru distrugerea economiei!

Senatorul PNL, Florin Cîțu, a afirmat pe pagina sa de Facebook că discursul coaliției de guvernare PSD-ALDE conține erori și minciuni, referitor la situația economică a României, potrivit Newsweek.

Prima parte a postării vizează creșterea prețurilor din economie și îl acuză pe Liviu Dragnea că minte.

Dragnea va spune ca economia duduie si PIB-ul a crescut cu 50%. Dar in termeni REALI cresterea economica a fost ZERO! Dictatorii folosesc aceasta metoda in timp ce forteaza cresterea preturilor. In Romania, in 2018 preturile din economie au crescut cu aproximativ 7%!!! Este clar acum ca PSD a premeditat cresterea inflatiei, scrie Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Cîțu spune că veniturile fiscale au ajuns la cel mai mic nivel din istorie, în raport cu procentul PIB. Acesta avertizează apariția unor noi taxe.

„Veniturile nefiscale au fost completate cu dividendele, rezervele de cash ale companiilor de stat. Companii de stat care datoreaza 10 miliarde lei la bugetul de contributii sociale si bugetul general consolidat pentru 2017. (introduce Dragnea alte taxe si acoperim noi si GAURA asta)”, afirmă Cîțu.

La finalul postării, senatorul trage concluzii privind execuția bugetară, precum:
„- cea mai proasta executie a veniturilor fiscale din istorie
- dividende de la companii in timp ce acestea au datorii de miliarde de euro la buget
- smecherii contabile pentru inregistrarea unor venituri din alti ani in 2018
- taierea cheltuielilor pentru investitii si pentru proiecte finantate din fonduri UE”.

Cu privire la Dragnea, Cîțu îl avertizează că, mai devreme sau mai târziu, adevărul iese la suprafață.
„Iti garantez. Dragnea, Valcov si restul gastii veti plati personal pentru distrugerea economiei si condamnarea la saracie a generatii de romani”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.