Birchall îl pune la punct pe Codrin Ștefănescu: "Ce atâtea văicăreli și victimizări aiurea? Mergi la DIICOT fără tam-tam și istericale!"

Fostul secretarul general al PSD, Codrin Ștefănecu, este așteptat vineri la DIICOT Caraș-Severin pentru a fi audiat în calitate de suspect, fiind vizat de o amplă anchetă a DIICOT și DGA legată de schimbări pe criterii politice în vestul țării. (citiți AICI mai multe detalii) 

Ca reacție, Codrin Ștefănescu s-a plâns ieri la Antena 3 acuzând că Guvernul Orban vănează pesediștii. (citiți AICI mai multe detalii) 

În acest context, fosta ministră a Justiției, Ana Birchall, îi recomandă pesedistului să meargă fără tam-tam și istericale la DIICOT, căci asta e procedura în orice stat normal. Mai mult, Birchall atrage atenția că persoanele precum Codrin Ștefănescu nu vor înțelege niciodată să respecte justiția, care se face în sala de judecată, nu la televizor. 

Ana Birchall, pe Facebook: "Asemenea persoane se pare că nu vor înțelege niciodată să respecte că justiția se face în sala de judecată ( pe baza probatoriului existent la dosar) nu la TV!

Ce vânătoare? Ce atâtea văicăreli și victimizări aiurea?? Ai fost citat mergi frumos și dai declarații fără tam-tam și istericale! Simplu.... așa funcționează în orice stat normal!".