Analfabetismul economic al tripletei Viorica-Orlando-Budăi, taxat dur de un lider din opoziție: "La manualul de economie socialistă așa scrie: întâi tai și apoi măsori"

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, a publicat o postare prin care reflectă analfabetismul economic al Guvernului Dăncilă, ce îi are ca protagoniști principali pe premierul Viorica, ministrul Finanțelor Orlando și ministrul Muncii Marius Budăi: "La manualul de economie socialistă așa scrie: întâi tai și apoi măsori, iar la final îi pui pe români să plătească nota de plată. După ce au ajuns să se împrumute mai scump decât Grecia, după ce am atins un nou record – cea mai mare inflație anuală, Orlando feat. Veo feat. Budăi continuă petrecerea socialistă".

CITIȚI ȘI: PSD și-a pus bețe în roate propriei legi a pensiilor prin absenteism la Senat

Redăm postarea economistei Ioana Constantin:

"Budăi caută bani de pensii prin odăi

”Vom face în așa fel încât să fie bani”, spune ministrul Muncii dl. Budăi, imediat după ce și-au picat singuri legea pensiilor la Senat. Iar Orlando de la discotecă Teodorovici e supărat că de când a plecat Vâlcov nu mai vede nimeni politicile falimentare ca fiind sclipiri de geniu.

La manualul de economie socialistă așa scrie: întâi tai și apoi măsori, iar la final îi pui pe români să plătească nota de plată. După ce au ajuns să se împrumute mai scump decât Grecia, după ce am atins un nou record – cea mai mare inflație anuală, Orlando feat. Veo feat. Budăi continuă petrecerea socialistă. Analfabeții economic nu pricep cum funcționează economia și cu aroganța specifică încearcă să ne convingă că au ei soluția magică prin care reușesc să facă rost de bani. Desigur, apare Orlando și ne mai prezintă un ditamai împrumutul ca o mare realizare.

Suntem în punctul în care psd-iștii și-au picat singuri legea pensiilor în Senat. Limpede de ce: presiunea bugetară. Și tot cu tupeu ne vorbesc despre echitate în sistemul de pensii. Dar cum poate exista echitate în sistemul de pensii dacă avem în continuare pensii speciale uriașe care nu respectă principiul contributivității, iar la extremă pensii mizerii de 400-500 ron? Așa arată la socialiști echitatea".