Andrei Caramitru a răbufnit împotriva "jigodiilor" PSD-ALDE: "Dacă nu scăpăm de ei o să scape ei de noi! Treziți-vă!"


Andrei Caramitru a răbufnit împotriva "jigodiilor" PSD-ALDE: "Dacă nu scăpăm de ei o să scape ei de noi! Treziți-vă!"

Expertul în finanțe din cadrul USR, Andrei Caramitru, a răbufnit miercuri, 13 februarie, printr-o postare pe Facebook, la adresa PSD-ALDE în legătură cu citarea Laurei Codruței Kovesi la Parchet.

„Jigodiilor !!!!
Doar intr-o singura zi:
- vor sa o blocheze pe Kovesi să ia postul la UE cu orice preț. Inclusiv cu arest dacă e nevoie
- Dorneanu o bagă in beci fără lumină pe șefa ICCJ : presiune ca pe vremurile lui Stalin
- Jandarmeria are buget mărit cu 500% pentru “armament de război” și cu 6200 de mânuitori de pulane în plus. În an electoral”, scrie Caramitru.
În aceeași postare, Andrei Caramitru, îi îndeamnă pe cetățeni să ia atitudine în ultima clipă.

„Dacă nu scăpăm de ei o sa scape ei de noi - nu o sa avem unde sa ne mai ascundem. Și nu o sa fie blânzi - ne urăsc mai mult decât îi urâm noi pe ei. E ultima luptă. Ora 23:59. Treziți-vă !!!!!, scrie antreprenorul antreprenorul.

Laura Codruța Koveși este citată, vineri, la Secția specială pentru anchetarea magistraților fiind suspectă într-un dosar de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.