Andrei Caramitru conturează tabloul politic al momentului: "Cum să nu îți fie scârbă?"


Andrei Caramitru conturează tabloul politic al momentului: "Cum să nu îți fie scârbă?"

Unul dintre membrii USR aleși să facă programul de guvernare al alianței USR-PLUS, Andrei Caramitru, a conturat tabloul politic al momentului. 

Punctând ultimele evenimente de pe scena politică românească, USR-istul Andrei Caramitru a răbufnit și întreabă: "Cum să nu îți fie scârbă?".

Redăm mesajul lui Andrei Caramitru:

"Cum să nu îți fie scârbă?

- Plumb, anchetată penal, dar salvată de imunitate, propusă să fie comisar. Dan Mihalache, fost PSD, fost șef al cancelariei lui Iohannis, actual ambasador la Londra, o susține public
- Meleșcanu, un securist pecerist senil, e al 2lea om în stat
- Dăncilă încearcă să fenteze Constituția și Parlamentul punând miniștri ALDE, deși ALDE i-a dat afară. Șmecherii și “conflict” între o proastă și un trădător
- un securist de la 2 și un sfert, pensionat cu pensie specială la 39 de ani, e propus ministru MAI
- Ponta, care acum 2 luni spunea ce pro-european este, e acum în pat cu Tăriceanu - omul lui Dragnea și al FSB-ului
- Cumpănașu, alt securist doi și un sfert, mimează infarct în direct și urlă pe Facebook împotriva mafioților, deși era plătit milioane de lei pe nimic anual de aceeași mafioți.

In rest e liniște", a spus Andrei Caramitru. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.