Andrei Carmitru șterge pe jos cu Mihai Neamțu și ”ultra-conservatorii” din PNL: ”Niște IMBECILI!”


Andrei Carmitru șterge pe jos cu Mihai Neamțu și ”ultra-conservatorii” din PNL: ”Niște IMBECILI!”

USR-istul Andrei Caramitru răbufnește, pe Facebook, susținând că Mihai Neamțu și toți cei din aripa ultra-conservatoare a PNL sunt ”niște imbecili”, după ce Neamțu a lansat, pe aceeași rețea de socializare, un atac dur și neașteptat la adresa Alianței USR-Plus.

”Mihai Neamțu și aripa ultra-conservatoare din PNL: niște imbecili. La fel ca si aripa USL-ista. Le e frică de o alianță guvernamentală cu USR/PLUS (care va fi făcută de aripa “normala” din PNL).

Aici e problema din PNL. Aripile astea care încă sunt acolo. Sa îi dați afară măi oameni buni că altfel vă duc în jos rău de tot”, scrie Andrei Caramitru.

Răbufnirea USR-istului vine după ce liberalul conservator Mihai Neamțu a lansat un atac dur și neașteptat la adresa Alianței USR-Plus. Iată ce a scris penelistul pe Facebook:

”Sper ca e clar pentru toata lumea:

– Alianta 2020 (USR/Plus) sustine la nivel european politicile lui Macron/Verhofstadt: migratie necontrolata, porti deschise pentru populatiile africane, toleranta fata de Islamul politic, secularism agresiv si globalism fara frontiere. Pentru ca nu le pasa de crestinism, patriotism si istorie, liderii USR/Plus vor abandona Basarabia in ghearele Rusiei.

– PNL apara liberalismul economic si ordinea morala de inspiratie iudeo-crestina. Dreapta sustine reforma Statului, initiativa privata, familia si libertatea de constiinta (inclusiv dreptul cetatenilor de-a initia referendumuri). Fara o renastere demografica, Romania n-are viitor.

Sa nu ziceti ca nu v-am spus. O Duminica frumoasa!’, a scris Mihail Neamtu pe Facebook.

Mihail Neamtu a fost un sustinator extrem de fervent al referendumului pentru familie.

Europarlamentarii USR PLUS vor face parte dintr-un nou grup politic care este fondat de presedintele Frantei, Emmanuel Macron”.

Vă amintim că Mihai Neamțu a fost un susținător frenetic al referendumului pentru familie.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.