Antena 3 a PIERDUT alegerile din PSD: Codrin Ștefănescu, Șerban Nicolae și Pleșoianu, între turnătorul Felix și propagandiștii Sputnik

”Vedetele” Antenei 3 au pierdut la pas alegerile în cadrul Congresului PSD de sâmbătă. Codrin Ștefănescu, Șerban Nicolae și junele exaltat Liviu Pleșoianu au fost surclasați de o manieră umilitoare de echipa Vioricăi Dăncilă (propulsată de baronii aferenți, printre care Niculae Bădălău și huiduitul Marian Oprișan).

Dintre cele trei ”stele” al postului controlat de fostul turnător securistic Dan ”Felix” Voiculescu (ex-pușcăriaș de drept comun), senatorul Șerban Nicolae – aspirant la funcția supremă în partid – a reușit să atragă doar 375 de voturi. Ceea ce este de-a dreptul caraghios, având în vedere pretențiile sale de a-l contracandida pe Klaus Iohannis.

Liviu Pleșoianu s-a clasat pe locul al doilea, cu doar 715 voturi, Dăncilă adunând 2828, dar rezultatul are explicații simple, nefiind chiar ”surprinzător”, având în vedere campania deșănțată care i-o face Antena 3, în ultimii ani. Pleșoianu a fost votat de câteva filiale din sud (printre care Teleorman și Dolj), care au pus ștampila pe el doar pentru discursul dragnist, simplist și retrograd, dar și din pricina lipsei de alternativă, votul acesta nereprezentând, finalmente, decât o ”aroganță” făcută Vioricăi Dăncilă, care nu ar fi pierdut alegerile nici dacă nu s-ar fi prezentat la Sala Palatului. De remarcat că Mihai Gâdea și Mircea Badea se comportau pe sticlă de parcă ”lupta” dintre Dăncilă și junele zvăpăiat Pleșoianu s-ar fi dat între Hillary Clinton și Donald Trump. Penibil de-a dreptul. Pe de altă parte, Mircea Badea șeruiește mai toate postările lui Pleșoianu, cei doi fiind plăsmuiți pe același calapod și funcționali în formă de binom paralel cu realitatea.  

La rându-i, Codrin Ștefănescu a izbutit rușinoasa performanță de a pierde la scor (doar 466 voturi) alegerile pentru funcția de secretar general al PSD, funcția fiind adjudecată de oportunistul Mihai Fifor (2366). De remarcat că Ștefănescu s-a clasat pe ultimul loc, fiind surclasat și de Gabriel Petrea (717), șeful TSD. Vă amintim gălăgia făcută de personaj de-a lungul ultimelor săptămâni, când s-a tot izbit cu pumnul în piept fantazând că va rupe norii la Congres.

Ce-i drept, funcția de președinte executiv a fost câștigată de Eugen Orlando Teodorovici, aflat în vechi tandrețuri cu Antena 3, pe care chiar Federația Rusă îl dorește în cursa pentru Cotroceni, având în vedere îndelungata campanie pe care i-o face goarna Sputnik, unde ministrul PSD-ist al Finanțelor este un soi de ”icoană”, statut de care se bucură, de altfel, și Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae și Codrin Ștefănescu. Laolaltă cu așa-ziși jurnaliști ai Antena 3 și Luju.ro