Antena 3 a reușit o nouă ”performanță”: cel mai MIZERABIL program de Revelion din România! Tonomatele Gâdea și Badea l-au înviat pe sinistrul extremist Vadim Tudor


Antena 3 a reușit o nouă ”performanță”: cel mai MIZERABIL program de Revelion din România! Tonomatele Gâdea și Badea l-au înviat pe sinistrul extremist Vadim Tudor

Antena 3 – postul emanat de fostul turnător securistic Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun – a reușit performanța de a prezenta cel mai mizerabil program de Revelion.

Gazdele grețosului bâlci au fost chiar Mihai Gâdea și Mircea Badea, îmbrăcați ca niște actori de filme porno, care s-au dovedit, fără eforturi, cele mai mari petarde ale nopții. La un moment dat, Badea a rânjit seducător în cameră și a declamat, dându-și ochii peste cap mai ceva ca ”profesionistele”: ”Dacă vreți, mă dezbrac în pielea goală și râdeți cu toții!”. Meserie, brățară de aur, cum s-ar zice.

Nici mai mult, nici mai puțin, cele două tonomate cu fise au difuzat și au comentat un moment mai vechi, cică ”umoristic” și ”de mare calitate”, care i-a avut ca protagoniști pe actorul Florin Zamfirescu și pe... extremistul răposat Vadim Tudor, cei doi revărsând minute-n șir cele mai extremiste, mai agresive, șovine și mai de prost gust ”glume” la adresa ungurilor din România, așa, de Anul Nou, fiindcă asta înseamnă ”spiritul sărbătorilor” la Antena 3. 

Și nu a fost vorba numai despre cetățenii români de etnie maghiară, insultați în noaptea dintre ani, în condițiile în care întregul moment gravita în jurul ideii că imundul și virulentul securistoid Vadim Tudor ar fi fost un mare luptător împotriva străinilor cei răi care, vezi Doamne, ar fura țara și ar transforma-o în colonie – dacă așa înțelege Antena 3 umorul de calitate, înseamnă că la propagandiștii Sputnik este Revelion în fiecare zi.

De remarcat și că versatilul actor Alexandru Arșinel (fostul aplaudac al lui Gabriel Oprea, care îi promisese cândva o funcție ministerială) a lăudat grețos momentul, apreciind că a fost de ”mare, mare calitate”.

În paralel, la România TV, tonomatul cu fise Victor Ciutacu zbiera ”Zărzărică, zărzărea” (și ”Supărat sunt Doamne, supărat”) în cârdășie cu notoria agramată Maria Grapini și cu birjarul politic Aurelian Bădulescu, viceprimar PSD-ist al Capitalei. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.