Antena 3, în DOLIU după ce fostul turnător securistic și pușcăriaș Dan ”Felix” Voiculescu a rămas fără decorație! Știrea NU există pe post sau pe site, în schimb i se deplânge ”drama” pușcăriașului Adrian Năstase

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) face bășcălie crâncenă, pe Facebook, de așa-zișii jurnaliști ai Antenei 3, care nu suflă o vorbă despre faptul că șefului lor suprem, fostul turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu,  ex-pușcăriaș de drept comun, i-a fost retrasă decorația, deși anteniștii au publicat, pe site, o știre despre similara ”dramă” prin care trece fostul pușcăriaș Adrian Năstase.

”Pe site-ul Antenei 3 e de negăsit știrea că Iohannis i-a retras decorația lui Dan Voiculescu  :))

E o știre că i-a retras-o lui Năstase, dar lista completă a celor care și-au pierdut tinicheaua e bine băgată sub preș. Presă liberă  :))

PS: Ăștia de la Antena 3, care sug la greu banii statului și se tem că vine ANAF după milioanele furate de Felix în dosarul ICA, o joacă tactic: ascund știrea în care patronul lor și-o ia peste bot și n-au curaj să-l ia pe Klaus Iohannis la tocat”, scrie Mircea Marian.