Antena 3, pe culmile abjecției: Carmen Avram și Norica Nicolai se înfruptă din ororile de la Caracal. Mizele unor manipulări de manual


Antena 3, pe culmile abjecției: Carmen Avram și Norica Nicolai se înfruptă din ororile de la Caracal. Mizele unor manipulări de manual

Rețeaua de dezinformare Antena 3 le-a scos vineri seară de la naftalină pe Carman Avram, recentă europarlamentară PSD, și pe Norica Nicolai (ALDE), care n-a mai reușit să ajungă la Bruxelles, pe un salariu baban, și le-a invitat la circul obscent ”Exces de putere”, găzduit de Oana Stancu, antenista absolută, care le-a acordat importanți timpi de emisie pentru a-și da ele cu părerea despre ororile de la Caracal.

CITIȚI și Cât COSTĂ circul lui Cumpănașu! Unchiul vrea o nouă SINECURĂ călduță care ”să INVESTIGHEZE pe cont propriu” crima organizată! De unde vin BANII?

Evident că cele două pafariste politice și-au reglat tirul agresiv, la solicitarea Oanei Stancu, asupra procurorilor, care cică ar fi marii vinovați din spatele cazului ”Caracal”. De altfel, Carmen Avram (fostă angajată a fostului turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun) s-a pretat să spună că s-a ajuns aici din pricina luptei împotriva marii corupții, fiindcă procurorii ar vâna politicieni și afaceriști, nu criminali și proxeneți.

Incorigibilă din fire, Carmen Avram și-a dat ochii pe spate și a povestit că ar fi văzut ea într-o iarnă, pe viscol, un polițist fără geacă, și, întrebându-l de ce dârdâia în intersecție, sărmanul agent ar fi anunțat-o că și-ar fi rupt geaca și că poliția nu ar avea fonduri să-i cumpere una nouă. Motiv pentru care, Carmen Avram a anunțat că va propune în PSD ca Guvernul Dăncilă să majoreze masiv fondurile destinate Poliției, cât și salariile aferente. În schimb, s-a mai reprodus ea, procurorii care au legătură cu cazul trebuie sancționați drastic și epurați din sistem.

La rându-i, Norica Nicolai – care, din postura de procuror comunist, a băgat un om nevinovat în pușcărie, în '87 – a anunțat că Alexandra e vie, că Gheorghe Dincă n-ar fi putut să-i incinereze rămășițele în deja celebrul butoi și că, evident, în spatele ororilor s-ar afla o gigantică și invizibilă rețea de trafic de persoane – toate acestea deși criminaliștii exclud total pista așa-zisei rețele, pentru simplul motiv că NU există nici cele mai mici indicii, și cu atât mai puțin probe care susțină acest scenariu conspirativ pe care Antena 3 se pretează să-l prezinte ca pe un ”adevăr” rupt din soare, fără pic de rușine și într-un dispreț total pentru orice deontologie.

De asemenea, Norica Nicolai – o mare susținătoare a mutilării Justiției, care, de-a lungul timpului, a jignit incalificabil, în repetate rânduri, protestatarii #Rezist – a găsit de cuviință să respingă drept falsă și amatoristă expertiza oficială a INML care a identificat ADN-ul Alexandrei în fragmentele calcinate găsite în butoiul sinistrului Gheorghe Dincă.

”Pentru mine nu-s de ajuns numa' doi dinți!”, s-a agitat Norica, moment în care Oana Stancu i-a făcut legătura direct lui Cumpănașu, care a spus același lucru.

Pe lângă împroșcarea procurorilor cu toate lăturile din lume, rolul diversiunilor Antenei 3 este și acela de a divaga atenția publică de la derapajele și dezastrul guvernării PSD-ALDE, cu atât mai mult cu cât ne aflăm în plin an electoral.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.