Antena 3, pe culmile propagandei chineze. O româncă stabilită în China deplânge faptul că în România poliția nu intră peste oameni în case. Apologia delațiunii și a abuzurilor securistice

Antena 3 continuă să rostogolească cea mai purulentă propagandă chineză. Duminică, în cadrul show-ului bizar intitulat ”News Magazine”, găzduit de așa-zisa jurnalistă Mihaela Bîrzilă, a fost prezentat apelul halucinant al unei românce stabilită în China, Gabriela Mogoș, profesoară la o univesitate de acolo, care deplânge cu mare tristețe faptul că în România poliția nu dă buzna peste oameni în case, în urma unor delațiuni potrivit cărora nu au purtat masca într-o împrejurare sau alta, așa cum ”bine” se întâmplă în China comunistă, care a infestat întreaga planetă și a stins economia mondială.

Iată un fragment din declarația profesoarei Gabriela Mogoș, mare susținătoare de poliție comunistă, deși tot dânsa explică faptul că anul ăsta nu poate vizita România, fiindcă altfel ar nesocoti interdicțiile satrapilor de la Beijing:

”Primim mesaje zilnic să păstrăm masca pe figură, să păstrăm masca pe figură. E bine că poliția, dacă nu respecți treaba asta... Ei (chinezii – n. red.) o au în sânge, noi din păcate nu o avem. De exemplu, un coleg de-al meu străin a sesizat un alt coleg chinez că vecinul nu pune masca pe figură. Ăla i-a zis: Auzi, dar la ce apartament stă vecinul tău? Și i-a zis apartamentul. Ăla a sunat poliția și i-a venit luꞌ ăsta poliția la ușa” – mai multe detalii  video AICI.

Amintim că în același show bizar găzduit de Bîrzilă o serie de personaje au acuzat americanii de la baza de la Deveselu de proxenetism și trafic cu minore, cot la cot cu propagandiștii Sputnik și cu celelalte oficine aferente, deși nimeni nu a prezentat niciodată nici cea mai mică dovadă în acest sens.