Apariția stridentă a lui Carmen Dan la Parlament. Văduva de la Interne a venit cu buzele umflate


Apariția stridentă a lui Carmen Dan la Parlament. Văduva de la Interne a venit cu buzele umflate

Ministrul de Interne și unul dintre cei mai fideli oameni din anturajul lui Liviu Dragnea, Carmen Dan a avut, joi dimineață, o apariție bizară la Palatul Parlamentului.

Machiată excesiv, cu părul proaspăt desprins de pe moațe, cu buze cam umflate, rimelată abundent și cu eșarfă multicoloră la gât, văduva de la Interne s-a prezentat, la reuniunea informală a JAI* de la Parlament, precum o starletă ofilită reparată stângaci de mâinile neexprimentate ale deja celebrului chirurg italian. Rotunjimile pe care le-a căpătat în ultima vreme o fac să aibă mai degrabă un aer de cofetăreasă, neavând parcă nimic din ținuta și atitudinea unui demnitar la poarta căruia strigă din toți plămânii, cerându-și drepturile, polițiștii și angajații din penitenciare care au ajuns să fie tratați mai rău ca infractorii pe care trebuie să-i țină în frâu.

 "Îmi doresc tare mult ca reuniunea de astăzi să aducă un plus de calitate asupra unor soluţii pe care dorim să le implementăm în perioada următoare. Preşedinţia lucrează deja dosare importante care privesc gestionarea migraţiei şi securitatea frontierelor. Sunt câteva zile de când ne-am confruntat cu o a doua situaţie privind vasele cu migranţi din Marea Mediterană şi cred că este absolut necesar să accelerăm procesul de finalizare a procedurilor privind aranjamentele temporare. Aranjamentele temporare reprezintă o soluţie de răspuns în astfel de situaţii punctuale de criză, soluţie care se bazează pe solidaritate şi voluntariat. România a exprimat în nenumărate rânduri convingerea că aceste două principii trebuie să caracterizeze răspunsul Uniunii Europene şi tocmai de aceea am înţeles să contribuim la efortul comun al altor state", a afirmat Carmen Dan, citată de Agerpres.

JAI - Consiliul Justiție și Afaceri Interne (JAI) este format din miniștrii justiției și ai afacerilor interne din toate statele membre ale UE.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.