APEL dur al unui jurnalist: epurați pilele, rudele și pițipoancele PSD din sistem! Suspendați inamovibilitățile din Legea funcționarului public!

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) lansează un apel sugestiv adresat viitorilor guvernanți, pe Facebook, în vederea suspendării rapide a inamovibilităților stipulate în Legea funcționarului public, astfel încât sistemul să fie epurat la sânge de ”pile, rude și pițipoance”.

Pentru a exemplifica pe înțelesul tuturor, Mircea Marian postează o fotografie grăitoare a Andreei Maria Arcan Apostol, (fiica senatoarei PSD de Neamț, Emilia Arcan, protejata baronului Ionel ”Ciorăpel” Arsene), care, să vezi și să nu crezi, eliberează certificate de... funcționar public.

Vă prezentăm comentariile lui Mircea Marian:

”Să nu aud vreun ministru din viitoarea guvernare miorlăind pe la tv: vai, m-a lăsat PSD cu ministerul plin de politruci, proști și amante.

Suspendați inamovibilitățile oferite de legea funcționarului public și apoi se trece la măcel. Nu există funcționari publici în țara asta sau, dacă există, sunt mult prea puțini. Sunt straturi, straturi, de pile, rude și pițipoance, toți fiind plătiți bine din taxele noastre.

Ce face Orlando acum, cu pseudo-concursuri la ANAF, ca să își lase pionii infiltrați pe acolo, e vârful ghețarului.

Despre ce vorbim? Domnișoara din poză, (foto sus) fata senatoarei PSD Arcanu, e vicepreședinte la agenția națională a funcționarilor publici, fiind adusă la București de Ionel S*x (baronul de Neamț, Ionel Arsene – n. red.) în șosete albe, baronetele de Neamț. Ea dă certificate de funcționar public”, scrie Mircea Marian.