APELUL criticului de teatru Mircea Morariu: ”TVR trebuie închisă și transformată în muzeu al prostituției media și al propagandei mincinoase!”


APELUL criticului de teatru Mircea Morariu: ”TVR trebuie închisă și transformată în muzeu al prostituției media și al propagandei mincinoase!”

Scriitor, doctor în filologie, reputat critic de teatru, publicist și profesor universitar, Mircea Morariu susține, pe Facebook, că postul public de televiziune nu mai are nici o șansă de salvare, unica soluție constructivă fiind ca TVR să fie închisă în regim de maximă urgență și transformată într-un muzeu al ”prostituției media” și al ”propagandei mincinoase”.

De asemenea, Morariu se întreabă dacă angajaților TVR nu le este rușine că lucrează într-o instituție care produce emisiunea România 9 a lui Ionuț Cristache, fost antenist notoriu pentru derapajele sale.

”TVR nu mai are nici o șansă. Trebuie în regim de maximă urgență închisă, iar clădirea folosită pentru adăpostirea unui Muzeu al propagandei mincinoase! Și al prostituției media. Oare nici unui angajat al TVR nu ii e rușine ca lucrează într-o instituție care produce emisiunea România 9 a lui Ionuț Cristache?”, scrie Mircea Morariu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.