APELUL politologului Dan Pavel: Dăncilă să se retragă din cursa pentru Cotroceni, dacă are minima decență! S-ar face multe economii


APELUL politologului Dan Pavel: Dăncilă să se retragă din cursa pentru Cotroceni, dacă are minima decență! S-ar face multe economii

Politologul, scriitorul și profesorul Dan Pavel susține, pe Facebook, că prezidențiabila PSD-istă Viorica Dăncilă ar trebui să aibă minima decență și să se retragă din cursa pentru Cotroceni, întrucât știm cu toții câștigătorul de multă vreme, iar campania actuală nu reprezintă oricum nimic altceva decât un circ penibil cu jigniri, acuzații fără probe și conțiunut, fake news generalizat și armate de băgători în seamă.

”Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din România a devenit inutilă. Se cunoaște cîștigătorul de multă vreme.

Cum se pare că pînă la urmă nu va fi o confruntare față în față între cei doi candidați, continuarea campaniei devine o risipă de energie, timp, resurse. În lipsa singurei confruntări care contează, cea directă, în locul analizelor critice reciproce și a întrebărilor incomode, în locul dezbaterii unor soluții pentru nenumăratele probleme cu care se confruntă România, în locul unei competiții între două proiecte de țară, cele două tabere au intrat într-un circ electoral penibil, cu jigniri, acuzații, fake news, argumente stupide și o mulțime de ajutori de băgători de seamă.

Viorica Dăncilă ar trebui să renunțe la campania electorală, să își RETRAGĂ candidatura.

S-ar face enorme economii”, scrie Dan Pavel.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.