Apucături autocrate: fostul pușcăriaș pesedist Adrian Năstase, supărat că nimeni nu CENZUREAZĂ social media!


Apucături autocrate: fostul pușcăriaș pesedist Adrian Năstase, supărat că nimeni nu CENZUREAZĂ social media!

Fostul pușcăriaș și premier PSD-ist Adrian Năstase se văicărește caraghios, pe blog, că social media a devenit o putere și că nimeni nu o cenzurează, fapt care ar putea avea impact, într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat, asupra organizării societății.

Vă amintim că PSD a cochetat în repetate rânduri cu tot soiul de proiecte dubioase menite să îngrădească libertatea de exprimare în domeniul online, rețelele de socializare fiind vizate în mod special.

”In statul post-modern, a apărut o nouă putere – <social media>, cu un impact public enorm, cu o mare capacitate de influentare si de manipulare in zona puterilor traditionale si a mecanismelor de alegere/numire a celor care le conduc.

Această nouă putere nu este cenzurată si nu isi asumă responsabilitate. In anii următori, vom vedea, cu sigurantă, efectele sale asupra organizării societătii”, scrie Adrian Năstase.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.