Apucături umilitoare: Codrin Ștefănescu se gudură pe lângă Olguța Vasilescu, disperat că nimeni nu-l mai bagă în seamă în PSD!

Deși nu mai deține nici cea mai mică funcție în PSD, nu ia parte la CEx-uri, la celelalte ședințe ale conducerii și nici nu se află, câtuși de puțin, în grațiile baronilor care se pregătesc să preia partidul, fiindcă i-a trădat în repetate rânduri, incorigibilul Codrin Ștefănescu – prietenul și vizitatorul constant al pușcăriașului Liviu Dragnea, care se străduiește să dizolve PSD – pozează acum în mare responsabil al campaniei electorale.

Mai exact, Ștefănescu s-a tras într-o poză cu Olguța Vasilescu, șefa echipei de campanie a PSD, și anunță că face parte dintr-o ”echipă fantastică” și că el se află zilnic la sediul central din Kiseleff, alături de ceilalți lideri, care, să nu uităm, dețin și funcțiile aferente.


În realitate, după ce a fost mazilit de o manieră rușinoasă din funcția de secretar general și după umilința încasată la Congresul PSD, când cu greu s-ar fi putut găsi un competitor care să atragă mai puține voturi, în pofida zgomotului pe care-l stârnește, Codrin Ștefănescu face exact ce știe mai bine: se bagă în seamă și se gudură caraghios pe lângă lideri, doar-doar va primi și el un oscior pe linie de partid.

”Olguta e sefa echipei de campanie! Sunt alāturi de ea si o sustin pânā la capāt! Ne gāsiti in fiecare zi la sediul partidului alāturi de multi alti colegi. Toti sunt foarte buni si stiu exact ce au de fācut. O echipā fantasticā care are de dus o bātālie foarte grea! Si un mesaj pentru toti membrii PSD: fiti alāturi de noi!”, scrie Ștefănescu, pe Facebook.