Atac ODIOS al viceprimarului Galațiului la adresa celor care se opun PSD: "Odraslele foştilor securişti, torţionari, agenţi secreţi, şefi de bănci, membrii ai unor organizaţii secrete"


Atac ODIOS al viceprimarului Galațiului la adresa celor care se opun PSD: "Odraslele foştilor securişti, torţionari, agenţi secreţi, şefi de bănci, membrii ai unor organizaţii secrete"

Picu Apostol Roman (UNPR) afirmă că toţi cei care se opun PSD, numindu-l „ciuma roşie”, sunt „odraslele foştilor securişti, torţionari, agenţi secreţi, şefi de bănci, membrii ai unor organizaţii secrete”. Viceprimarul Galațiului este cunoscut pentru declaraţiile bizare, cum ar fi cele despre „laboratoarele secrete ale lui Iohannis, în care se pregătesc crime” şi despre „turismul bazat pe sex, alcool şi droguri”.

Picu Apostol Roman (UNPR), unul dintre cei doi viceprimari ai municipiului Galaţi, şochează din nou cu o declaraţie controversată postată pe reţeaua de socializare „Facebook”. Prin intermediul  lui Vasile Strişcov (purtătorului său de cuvânt despre care nu ştie nimeni cum arată, deşi e foarte activ pe internet), politicianul în vârstă de 51 de ani a făcut o pledoarie halucinantă în favoarea PSD, pe care-l prezintă ca fiind o victimă a unui complot extins la scară planetară, informează adevărul.ro

Aşa cum am observat şi aşa cum se ştie, istoria se repetă dar de multe ori ne lipsesc ochii cu care ar trebui să vedem lucrul acesta. Filmul revine! Guverne străine, grupuri de interese, miliardari care nu se mai satură de putere doresc o globalizare şi un control asupra unor state, lucru care ar trebui să ne readucă în minte fapte istorice de subjugare a neamului nostru prin oameni ce au misiunea de a pune pe tavă această ţară”, începe pledoaria lui Picu Apostol Roman

Apoi, viceprimarul face o paralelă între vremurile moderne şi cele în care principatele române erau controlate de Imperiul Otoman prin dregători „fanarioţi” (termenul vine de la numele cartierului Fanar din Istanbul, un fel de „talentpool” administrativ al sultanilor).

„Dacă în trecut domnitorii fanarioţi căpătau «firmanul domnesc» pupând inelul Sultanului Înaltei Porţi, astăzi asistăm la «formarea unui corp de armată al fanarioţilor moderni» care pe rând merg să pupe inelul noului Sultan al planetei, George Soros. Iată că anumiţi cetăţeni numiţi, care de fiecare dată sunt puşi «undeva de către cineva» s-au prins în hora neagră a prohodului acestei ţări cu două partide, USR şi +PLUS în care noii fanarioţi susţinuţi cu stipendii şi burse din străinătate aşteaptă ordinul final”, declamă politicianul.

El lansează un atac şi la adresa lui Andrei Caramitru, pe care-l „leagă” de mişcarea legionară. „Auzi nebunii, vor să dea foc la ţară! Constat cu stupoare şi cu oroare cum unul dintre băieţii actorului Ion Caramitru incită într-un mod radical, similar cu mesajul fostului Partid Legionar, la a da foc la ţară. Pai tac-su nu este acela care a fost Ministrul Culturii, în timpul căruia Galaţiul a rămas fără vasul Libertatea?”, scrie Picu Apostol Roman.

Viceprimarul Galaţiului vorbeşte apoi, despre „sacii de puritate” pe care pretind politicienii opoziţiei că-i poartă în spate, despre „uneltele străinilor” şi despre „contestatari a tot şi a toate”.

”Eu sunt sigur că de data aceasta dacă este musai nevoie să dăm firmanul de domnie, măcar să-l dăm noi românii nu străinii sforari şi păpuşari ai planetei. Vă vine să credeţi că «odraslele» foştilor securişti, torţionari, agenţi secreţi, şefi de bănci, membrii ai unor organizaţii secrete, fac parte din noile formaţiuni politice care strigă în gura mare, «jos ciuma roşie»? Auzi la ei, fac o campanie pentru oameni noi în politică care să militeze pentru unitate şi solidaritate! Păi ăştia noi nu sunt copiii foştilor? Da,Da! Gata, se întorc fanarioţii! Atenţie români!”, spune politicianul în finalul mesajului său.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.