AUDIO Marian Oprișan, afirmație halucinantă. "Portofel" nu exclude ca protestatarii să fie bătuți din nou pe 10 august


AUDIO Marian Oprișan, afirmație halucinantă. "Portofel" nu exclude ca protestatarii să fie bătuți din nou pe 10 august

Degradarea morală a unor indivizi de la vârful Partidului Social-Democrat nu pare a avea limite. Astăzi îl avem ca protagonist pe baronul de Vrancea, Marian Oprișan, un individ care își expune relaxat grobianismul în ședința ordinară a Consiliului Județean Vrancea. Oprișan a dat de înțeles că românii care vor participa pe 10 august la mitingul Diasporei din Piața Victoriei ar putea fi călcați din nou în picioare.

Întrebat despre impactul bugetar al unor modificări dintr-un proiect de hotărâre, Oprișan a dus discuția într-o direcție care nu avea legătură cu proiectul:

”Și cei 70.000 de vrânceni (n. r. – plecați din județ în ultimii 25 de ani) au tot probleme de handicap și asistați sociali dacă am înțeles bine intervenția anterioară a unui consilier”, a spus Oprișan, după care vicepreședintele CJ Ionel Cel-Mare (ALDE) i-a spus că în sală este prezent la ședință și Ovidiu Burdușa (n. r. – consilier PNL care locuiește în Diaspora). După două replici scurte între cei doi, Oprișan i-a transmis că pe 10 august are posibilitatea ca în Piața Victoriei să mai comenteze, nu în plenul CJ. ”Dacă nu ne mai bateți o dată”, i-a răspuns Burdușa, la care Oprișan a adăugat: ”Dar ce credeți că este exclus?”.

După acest schimb de replici consilierii PSD și ALDE au izbucnit într-un cor de râsete isterice, demonstrând cum se raportează la gravitatea unor astfel de afirmații.  Amintim că evenimentele deosebit de grave din 10 august 2018 fac obiectul unei anchete penale, după ce aproape 800 de protestatari au depus plângeri penale împotriva jandarmilor, acuzându-i de violenţă.

CONSULTAȚI AICI AUDIO

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.