Aventurile ministrului „Plancardă cu genunche” la B1: și-a făcut live-selfie la burtă, limba română l-a pus din nou în dificultate și a fost alergat de un protestatar cu un sul de hârtie igienică


Aventurile ministrului „Plancardă cu genunche” la B1: și-a făcut live-selfie la burtă, limba română l-a pus din nou în dificultate și a fost alergat de un  protestatar cu un sul de hârtie igienică

Întrebat, seara trecută, de moderatorul emisiunii Dosar de politician de ce, în doi ani de zile de când guvernează România, PSD nu a rezolvat problema răspunderii magistraților, fostul ministru al Educației Liviu Marian Pop a răspuns: „E grea întrebarea pentru că ar trebui să vă răspund tot cu o întrebare. Cine răspunde, astăzi, în România că au fost complete sau completuri – las pe unii sau pe alții să...- constituite greșit? Asta e o întrebare pe care ar trebui să ne-o punem cu toții...de ce s-a ajuns ca în cel mai mare for de decizie din țară, de hotărâre din țara asta, acolo unde te judeci la cel mai înalt grad să faci o eroare sau greșeală, că eu nu știu dacă nu e eroare sau greșeală acest lucru...”

În timpul cât a fost invitat la Siliviu Mănăstire în emisiune, Liviu Pop s-a filmat live cu telefonul așezat undeva la nivelul abdomenului destul de bine dospit. Filmarea a surprins toate grimasele ministrului de pe parcursul emisiunii, dintr-un unghi care a accentuat surplusul de kilograme. Ulterior, asaltat de comentarii ironice sau chiar jignitoare, senatorul Pop a șters liveul cu pricina, astfel că în online s-au păstrat doar câteva capturi ale momentului.

La ieșirea din sediul B1, Pop a fost așteptat de revoluționarul Marian Ceaușescu, care s-a ținut după el cu un sul de hârtie igienică, reușind să i-l strecoare în autoturismul cu care pesedistul a părăsit zona. Ceaușescu a povestit ulterior pe Facebook că fostul ministru ar avea pe telefon o aplicație cu care i-ar fi blocat liveul de seara trecută și de acum 2-3 seri când l-a întâmpinat din nou pe PLM la ieșirea din sediul B1. „Mă aflam în direct, pe Facebook, când Pop a îndreptat telefonul spre mine. Atunci liveul meu s-a oprit și ce filmasem până în acel moment s-a șters”, a precizat Ceaușescu în exclusivitate pentru Podul. 

Citește și: Agramatul Liviu Marian Pop, de neclintit când spune prostii colosale: „PLANCARDĂ! Așa scrie în DEX. Luați DEX-ul!” 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.