AVERTISMENTUL unui politolog cunoscut: Dragnea l-ar putea pune pe George Soros pe afișele electorale ale PSD! Pe urmele iliberalului Viktor Orban

Politologul și scriitorul Dan Pavel avertizează, pe Facebook, că n-ar fi deloc exclus ca Liviu Dragnea să-l pună pe George Soros pe afișele electorale ale PSD, așa cum a făcut Viktor Orban, în Ungaria, când FIDESZ și-a făcut campanie electorală prin intermediul demonizării permanente a miliardarului.

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Dan Pavel.

”Spre deosebire de mulți dintre contemporanii săi politicieni, Orban Viktor este foarte inteligent. În contextul dezbaterii din PPE/EPP privind <exmatricularea> FIDESZ din acest grup, el a întrebat foarte firesc: dar de ce nu se pune și problema excluderii din SEP/PSE a partidelor de stînga din Malta și România, acuzate de atacurile împotriva statului de drept?

Ceea ce au în comun partidele dominante din Ungaria și România, fie că sunt de dreapta sau de stînga, este demonizarea lui George Soros. În campania europarlamentară, FIDESZ l-a trecut iar pe miliardarul american pe afișe. Poate că îi va urma exemplul și PSD-ul.....

Orban este foarte inteligent, de aceea este și mult mai periculos. Prin comparație, cei care guvernează acum România sunt doar periculoși”, scrie Dan Pavel, pe Facebook.