Baronii Stănescu și Ciolacu își pregătesc DEMISIILE din PSD. Se duc după Mihai Tudose, la Ponta și Pro România EXCLUSIV SURSE


Baronii Stănescu și Ciolacu își pregătesc DEMISIILE din PSD. Se duc după Mihai Tudose, la Ponta și Pro România EXCLUSIV SURSE

Baronul de Brăila – l-am numit pe fostul premier Mihai Tudose – și-a dat demisia din PSD, marți, și s-a înscris oficial în Pro România, așa cum Podul.ro a dezvăluit în urmă cu trei săptămîni.

Potrivit surselor noastre, defectarea lui Mihai Tudose face parte dintr-un plan mai larg vizând destabilizarea PSD, următorii care își fac bagajele cu aceeași destinație fiind baronii de Olt și de Buzău, fostul vicepremier Paul Stănescu, respectiv Marcel Ciolacu, dar și o serie de alte nume mai puțin sonore. Demisiile vor fi anunțate pe rând, tocmai pentru a menține în actualitate hemoragiile suferite de PSD, ca urmare a menținerii ”epocii” Dragnea.

Spre Pro România se îndreptă cu pași rapizi și exclusul Marian Neacșu, dar și o serie de parlamentari PSD (aproximativ 6-7) apropiați și ”datori” rebelilor Adrian Țuțuianu, Paul Stănescu și Marcel Ciolacu. Zilele acestea Victor Ponta îl controlează intens pe Dragnea la nemulțumiți.

Potrivit surselor Podul.ro, în tabăra Pro România joacă și primarii Gabriela Firea (București), Robert Negoiță (Sectorul 3) și Mihai Chirica (Iași). Astfel (punându-l la socoteală și pe baronul Florentin Pandele, din Voluntari, controversatul consort al Gabrielei Firea) Liviu Dragnea și PSD au pierdut nu mai puțin de patru-cinci fiefuri esențiale pentru partidul celor trei trandafiri, ceea ce reprezintă un minus major în perspectiva provocărilor electorale presupuse de anul în curs – vă amintim că de-a lungul ultimului deceniu, organizațiile Dâmbovița și Olt au obținut, întotdeuna, printre cele mai bune scoruri electorale reușite de PSD, indiferent de tipul alegerilor. Ceea ce adâncește problemele lui Liviu Dragnea, în condițiile în care Victor Ponta și Pro România vor face totul pentru a rupe cât mai mult din electoratul tradițional al PSD.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.