Bătaie de joc: Primarul PSD din Salcia, viu și nevătămat, și-a trecut numele pe Monumentul Eroilor din localitate


Bătaie de joc: Primarul PSD din Salcia, viu și nevătămat, și-a trecut numele pe Monumentul Eroilor din localitate

Primarul PSD din Salcia (Teleorman), Iulian Olteanu, a considerat că a făcut atât de multe pentru localitatea pe care o administrează încât și-a trecut numele pe Monumentul Eroilor, scrie liberinteleorman.ro.

Sătenii au observat, uimiți, la 6 iunie 2019, când este marcată Ziua Eroilor, că numele primarului lor se află pe monumentul dedicat soldaților căzuți în război. În josul monumentului e sculptat, cu litere similare celor folosite la numele eroilor, “Primar Iulian Olteanu”, ales pe listele PSD.

Se pare însă că Olteanu și-a înscris numele alături de acești eroi încă din 2018, dar abia acum s-a aflat.

Presa locală amintește de faptul că Salcia este comuna în care își are sediul ferma de porci a lui Valentin Dragnea, fiul fostului lider al PSD.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.