Bătălia continuă la Sectorul 5! Băcanu: "BES a decis renumărarea voturilor!"


Bătălia continuă la Sectorul 5! Băcanu: "BES a decis renumărarea voturilor!"

Candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 5, avocatul Cristian Băcanu, a anunțat miercuri că BES5 a decis renumărarea voturilor.

CITIȚI ȘI: Apar noi dovezi ale fraudării votului în cazul S5! Băcanu: "Am solicitat renumarare totală la Sectorul 5!"

Băcanu, pe Facebook: "UPDATE: Biroul Electoral de Sector a decis renumărarea voturilor la Sector 5! Ceilalți vor face contestație.

Azi la ora 15.00 a început şedința Biroului Electoral în care se va decide soarta alegerilor de la Sectorul 5. Orice ar fi, lupt alături de colegii mei din PNL Sector 5 până la capăt!

Este inadmisibil să lăsăm soarta democrației din România la dispoziția clanurilor mafiote, a unor condamnați şi a unor hoți care i-au furat efectiv pe cetățenii din Sectorul 5 timp de zeci de ani.

Am stat în stradă în 2015 la protestele de după Colectiv, în 2017 după OUG 13 dar şi la 10 august 2018. Ce am spus atunci, rămâne valabil şi azi: nepăsarea şi tăcerea nasc monştri! Schimbarea şi lupta contra membrilor crimei organizate deghizați în politicieni este în puterea noastră. Nu uitați niciodată, noi cei buni şi corecți suntem mai mulți decât ei!".

La Sectorul 5, după numărarea a 97,30% dintre voturi, Cristian Popescu Piedone ar avea un scor de 28,08%, Daniel Florea (PSD) – 25,64%, iar Cristian Băcanu (PNL – USR PLUS) – 25,24%.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.